ΠΑΟΚ: O Σίντκλεϊ Φερέιρα έφτασε Θεσσαλονίκη και υπογράφει (pic)

ΠΑΟΚ: O Σίντκλεϊ Φερέιρα έφτασε Θεσσαλονίκη και υπογράφει (pic)

ΠΑΟΚ: O Σίντκλεϊ Φερέιρα έφτασε Θεσσαλονίκη και υπογράφει (pic)

bet365

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ της Ντιναμό Κιέβου έφτασε το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του. Αύριο η άφιξη του Μιτρίτσα.

Ο Σίντκλεϊ Φερέιρα πήρε σκυτάλη από τον Τσούμπα Άκπομ στον αγώνα δρόμου που κάνει ο ΠΑΟΚ ώστε να ολοκληρώσει τις τρεις δεδομένες κινήσεις ενίσχυσης στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, και στη συνέχεια να υπογράψει το ετήσιο συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία του «Δικεφάλου» με την Ντιναμό Κιέβου προβλέπει τον ετήσιο δανεισμό του, με ρήτρα ύψους δύο εκατομμύριων ευρώ.

Η άφιξη του Αλεξάντρου Μιτρίτσα μετατέθηκε για μερικές ώρες, με τον Ρουμάνο εξτρέμ να αναμένεται αύριο οδικώς από την πόλη της Κραϊόβας στη Θεσσαλονίκη ώστε να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του από τη New York City.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα