Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι για το happy end με Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι για το happy end με Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Στο τραπέζι για το happy end με Παλάσιος

bet365

Παναθηναϊκός, Ιντεπεντιέντε και Πατσούκα ήρθαν πιο κοντά τα ξημερώματα της Παρασκευής για την μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος και υπάρχει αισιοδοξία πως στις νέες επαφές θα υπάρξει οριστική συμφωνία! «Μένουν λεπτομέρειες» δηλώνει ο μάνατζέρ του στο Gazzetta!

Η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος μόνο εύκολη υπόθεση δεν ήταν για τον Παναθηναϊκό που μετά από πολύωρες, καθημερινές επαφές, έχει φτάσει πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του deal μετά από «μάχη» τριών εβδομάδων. Μετά τον πρώτο σκόπελο της Ιντεπεντιέντε που ξεπεράστηκε με 1.2 εκατομμύρια ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, προέκυψαν οι απαιτήσεις της Πατσούκα στην οποία ανήκει το υπόλοιπο 50%.

Οι οφειλές της Ιντεπεντιέντε προς τον μεξικάνικο σύλλογο στις οποίες αναφέρθηκε η «OLE» ναι μεν αποτέλεσε σημείο τριβής αλλά δεν φαίνεται να είναι καθοριστικές για την ολοκλήρωση της διαπραγμάτευσης. Το «αγκάθι» προέκυψε στις αρχικές απαιτήσεις της Πατσούκα για να παραχωρήσει το ποσοστό της στο «τριφύλλι» και να ανάψει το... πράσινο φως. Μετά από συζητήσεις επί συζητήσεων και σκληρό πόκερ από όλες τις πλευρές τα ξημερώματα της Παρασκευής, η οριστική συμφωνία έφτασε κοντά, καθώς στις βασικές αρχές διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων. Φυσικά, σε αυτές τις περιπτώσεις, αν δεν αποτυπωθούν τα συμφωνηθέντα στο χαρτί, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.

Οι τρεις πλευρές θα κάτσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι τηλεδιάσκεψης την Παρασκευή, έχοντας μοναχά ένα πράγμα στην ατζέντα τους. Την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Το Gazzetta επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Παλάσιος, Κάρλος Γκρανέρο, ο οποίος τόνισε πως «απομένουν μοναχά λεπτομέρειες για να γίνει η μεταγραφή» ενώ το ίδιο κλίμα υπάρχει και στην Αργεντινή τις τελευταίες ώρες. Πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, ο 29χρονος εξτρέμ θα φορέσει την πράσινη φανέλα.

Η σημερινή ημέρα είναι η πιο καθοριστική του deal, καθώς το ημερολόγιο δείχνει 27 Αυγούστου και χρόνος δεν υπάρχει. Τα περιθώρια στένεψαν, σε μία διαπραγμάτευση όπου αν «ναυαγήσει» δεν θα βγάλει χαμένο μόνο τον Παναθηναϊκό αλλά τόσο την Ιντεπεντιέντε όσο και την Πατσούκα που δεν θα βάλουν ούτε δολλάριο στα ταμεία τους και θα κινδυνεύσουν τον Γενάρη να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα