Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Παλάσιος

Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Παλάσιος

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις για τον Παλάσιος

bet365

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τις επαφές με την Πατσούκα για να βρεθεί η χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Σεμπάστιαν Παλάσιος. Τι αναφέρουν στην Αργεντινή για τις οφειλές της Ιντεπεντιέντε στους Μεξικανούς.

Έχει συμφωνήσει με τον Σεμπάστιαν Παλάσιος, έχει το «οκ» της Ιντεπεντιέντε για την παραχώρηση το 50% των δικαιωμάτων του Αργεντινού εξτρέμ έναντι 1.2 εκατομμυριών ευρώ και ο Παναθηναϊκός το τελευταίο 48ωρο προσπαθεί να βρεί την χρυσή τομή με την Πατσούκα, στην οποία ανήκει το υπόλοιπο 50% και ζητά χρήματα για να ανάψει το... πράσινο φως, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τους Μεξικανούς και δίνουν «μάχη» για να φτάσουν σε μία ακόμη συμφωνία που θα «ξεκλειδώσει» οριστικά και αμετάκλητα την υπόθεση την ώρα που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά!

Από κει και πέρα, αξίζει να σημειώσουμε πως η έγκυρη εφημερίδα «OLE» αναφέρει στο πιο πρόσφατο ρεπορτάζ της τα εξής:

  • Την Πέμπτη έγινε επαφή ανάμεσα στην Ιντεπεντιέντε και την Πατσούκα. Ο μεξικάνικος σύλλογος αξιώνει 800.000 ευρώ από τους Αργεντίνους, καθώς στην μεταξύ τους συμφωνία για την παραχώρηση του Παλάσιος πριν δύο χρόνια, υπήρχε όρος που σύμφωνα με τον οποίο, αν ο παίκτης έπαιζε στο 65% των παιχνιδιών, τότε η Ιντεπεντιέντε αυτόματα αποκτούσε ακόμη 25% του παίκτη, πήγαινε στο 75% και έπρεπε να καταθέσει το ποσό που αναφέραμε παραπάνω.
  • Η Ιντεπεντιέντε δεν μπορεί να καλύψει αυτό το ποσό, βρίσκεται σε τραγική οικονομική κατάσταση και πιέζει ασφυκτικά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία και να πάρει οικονομική ανάσα από τα χρήματα του Παναθηναϊκού. Η ανάσα αυτή, όμως, δεν θα είναι μεγάλη, καθώς οι 800.000 ευρώ θα πρέπει να καταλήξουν στα ταμεία της Πατσούκα που ζητά και παραπάνω χρήματα από το deal που είναι στα σκαριά.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αν ισχύει το ρεπορτάζ της «OLE», η εμπλοκή της Πατσούκα «μπλέκει» την κατάσταση για την ώρα, λόγω της συγκεκριμένης λεπτομέρειας με το 25%. Από την άλλη αν «χαλάσει» η μεταγραφή, όλοι θα βγουν χαμένοι. Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει τον παίκτη που θέλει, η Ιντεπεντιέντε δεν θα «σβήσει» οφειλές και δεν θα πάρει λεφτά ενώ και οι Μεξικανοί δεν θα δουν το χρώμα του χρήματος από τον Παλάσιος. Για αυτό όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δουλεύουν εντατικά, ώστε να βρεθεί μια λύση και ο έμπειρος εξτρέμ να μπει στο αεροπλάνο και να έρθει στην Αθήνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα