Στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Καρμπόβνικ

Στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Καρμπόβνικ

Δημήτρης Τομαράς
Στην Αθήνα για να κλείσει και τυπικά στον Ολυμπιακό ο Καρμπόβνικ

bet365

Ο Πολωνός μπακ βρίσκεται ήδη στη χώρα μας προκειμένου να οριστικοποιήσει και με επίσημη μορφή τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό.

Η εταιρεία που εκπροσωπεί τον Μίχαλ Καρμπόβνικ είχε ήδη κάνει με σχετικό βίντεο τη προαναγγελία της αλλαγής της ομάδας με τη φανέλα της Μπράιτον να αναμένεται να... διαδεχθεί αυτή του Ολυμπιακού. Ο 20χρονος μπακ λοιπόν είναι ήδη στην Αθήνα μαζί με τον εκπρόσωπό του προκειμένου να περάσει ιατρικά και να κλείσει και τυπικά με ετήσιο δανεισμό και με μία οψιόν 8 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του Καρμπόβνικ, που παίζει αριστερός, δεξιός μπακ (είναι δεξιοπόδαρος) αλλά και χαφ μπορεί να ανακοινωθεί ακόμα και την Παρασκευή. Σύμφωνα πάντως με τα όσα είπε ο κόουτς Μαρτίνς μετά το Σλόβαν - Ολυμπιακός οι Ερυθρόλευκοι θα πάρουν έναν ακόμα ακραίο μπακ (αριστερό μπακ όπως όλα δείχνουν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα