Μαμαντού Κανέ - Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε ο κόουτς της Νέφτσι

Μαμαντού Κανέ - Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε ο κόουτς της Νέφτσι

Μαμαντού Κανέ - Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε ο κόουτς της Νέφτσι

bet365

Ο κόουτς της Νέφτσι επιβεβαίωσε ουσιαστικά το ρεπορτάζ του Gazzetta τονίζοντας πως η ομάδα του δε θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του Κανέ να παίξει στον Ολυμπιακό.

O Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαμαντού Κανέ από τη Νέφτσι Μπακού όπως αποκάλυψε το Gazzetta. Μάλιστα, το θέμα επιβεβαίωσε και ο προπονητής των Αζέρων Σαμίρ Αμπάσοβ.

Ο 24χρονος χαφ μένει ελεύθερος σε έξι μήνες οπότε οι διαπραγματεύσεις για την απόκτησή του ήταν ακόμα πιο εύκολες με τον φόβο της Νέφτσι να τον χάσει ελεύθερο. «Δεν μπορούσα να μιλήσω πριν από το παιχνίδι για τις επαφές που υπήρχαν. Είναι θετικό που ο ποδοσφαιριστής μας φεύγει για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Δεν θα τον εμποδίσουμε. Πολλοί παίκτες θέλουν να παίξουν σε τέτοιους συλλόγους. Οι δυο ομάδες είναι σε επαφές, σύντομα θα ξέρουμε λεπτομέρειες» κατέληξε ο Σαμίρ Αμπάσοβ για το μέλλον του Μαμαντού Κανέ.


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα