Κρούσμα κορονοϊού στον Αστέρα Τρίπολης

Κρούσμα κορονοϊού στον Αστέρα Τρίπολης

bet365

Στον μοριακό έλεγχο που έλαβε χώρα την Πέμπτη (26/8) στους Αρκάδες βρέθηκε ένα θετικό δείγμα.

Κρούσμα κορονοϊού προέκυψε στον Αστέρα Τρίπολης μετά τον μοριακό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε το ποδοσφαιρικό τμήμα και το προσωπικό της ομάδας την Πέμπτη (26/8). Όπως ενημέρωσαν οι Αρκάδες, το μέλος της ομάδας που βρέθηκε θετικό έχει ήδη απομονωθεί.

Η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι στον μοριακό έλεγχο που διενεργήθηκε την Πέμπτη (26/08) στους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και το προσωπικό της ομάδας, ανιχνεύθηκε ένα θετικό δείγμα.

Τηρώντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ προέβη σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες. Το μέλος της ομάδας το οποίο βρέθηκε θετικό στον κορονοϊό έχει ήδη απομονωθεί και βρίσκεται σε κατ' οίκον περιορισμό.

Το πρωί του Σαββάτου (28/08) θα διενεργηθούν επαναληπτικά τεστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα