Ο Άρης «ανέβασε» τις προσφορές του και περιμένει

Ο Άρης «ανέβασε» τις προσφορές του και περιμένει

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Άρης «ανέβασε» τις προσφορές του και περιμένει

bet365

Ο Άρης έχει την πρόθεση της προσθήκης ενός κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος της εβδομάδας, προς αυτήν την κατεύθυνση ανέβασε τις προσφορές του αλλά η οριστική εξέλιξη δεν εξαρτάται αποκλειστικά από αυτόν…

Αυτή τη στιγμή στο κάδρο του Άρη βρίσκονται σίγουρα οι Φρανζ Μπρόρσον, Σίντνεϊ, προφανώς υπάρχουν κι άλλες φωτογραφίες κεντρικών αμυντικών που αποτελούν εναλλακτικές λύσεις. Οι «κίτρινοι» θέλουν να έχουν τελειώσει με το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού μέχρι το τέλος της εβδομάδας, γι’ αυτό εξάλλου πιέζουν καταστάσεις για άμεση και οριστική απάντηση. Πληροφορίες θέλουν τους «κίτρινους» να βελτίωσαν την πρότασή τους στη Μάλμε για την αγορά των δικαιωμάτων του Σουηδού κεντρικού αμυντικού, νιώθοντας τη βεβαιότητα ότι εφόσον βρουν σημείο επαφής με τη σουηδική ομάδα, αυτομάτως θα «ξεμπλεχτεί» η υπόθεση και θα ανοίξει ο δρόμος για την άφιξη του 25χρονου στόπερ.

Παράλληλα, βελτιώθηκε η προσφορά στον Σίντνεϊ. Οι Ισπανοί ασχολούνται έντονα με την υπόθεση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού και κυρίως με τις συζητήσεις του με την Μπέτις για τη λύση του συμβολαίου του. Πρόκειται για μια εξίσου περίπλοκη υπόθεση από τη στιγμή που η ισπανική θέλει να ξεφορτωθεί ένα συμβόλαιο άνω του 1.000.000 ευρώ αποφεύγοντας να καταβάλλει αποζημίωση, ο δε 31χρονος κεντρικός αμυντικός θέλει να συμπληρώσει το ποσό της αποζημίωσης στο ποσό του επόμενου συμβολαίου. Η προσφορά του Άρη περιλαμβάνει κλειστό διετές συμβόλαιο συνεργασίας και μέσα στο επόμενο 24ώρο περιμένει ουσιαστική εξέλιξη. Γνωρίζει βέβαια ότι πρωτίστως θα πρέπει να βρεθεί φόρμουλα διαζυγίου μεταξύ του παίκτη με την Μπέτις.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED