Άκπομ: «Έχω ακόμα δουλειές να ολοκληρώσω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Άκπομ: «Έχω ακόμα δουλειές να ολοκληρώσω στον ΠΑΟΚ» (vid)

Άκπομ: «Έχω ακόμα δουλειές να ολοκληρώσω στον ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

Ο Τσούμπα Άκπομ θα αγωνίζεται ξανά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν και όπως ο ίδιος δήλωσε στη συνέντευξη που έδωσε στο ΠΑΟΚ TV, επέστρεψε για να ολοκληρώσει κάποιες δουλειές που έχει στη Θεσσαλονίκη με τους «ασπρόμαυρους».

Ο δανεισμός του 25χρονου επιθετικού από τη Μίντλεσμπρο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/8) με τον Άκπομ να παρουσιάζεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με μια εντελώς διαφορετική και πρωτοποριακή ανακοίνωση.

Στην πρώτη του συνέντευξη στο ΠΑΟΚ TV, o νεαρός άσος μίλησε για την επιστροφή του στην Τούμπα, το πρώτο πέρασμά του από την ομάδα και τι περιμένει από εδώ και πέρα.

Τσούμπα καλώς ήρθες! Αντεξες μακριάς μας μόλις ένα χρόνο και τώρα είσαι εδώ. Πως νιώθεις;

«Ξέρετε νιώθω πως γύρισα στο σπίτι. Ολα τα πρόσωπα εδώ είναι οικεία, οι παίκτες, το επιτελείο, οι φίλαθλοι και η πόλη γενικότερα. Νιώθω πως γύρισα σπίτι μου και είμαι ενθουσιασμένος που είμαι πίσω».

Τι σου έλειψε περισσότερο αυτόν τον ένα χρόνο;

«Μου έλειψε η ατμόσφαιρα και όλα αυτά που λάμβανα από τους φιλάθλους. Εχουν μεγάλο πάθος για την ομάδα. Νομίζω πως αυτό ήταν που μου έδωσε μεγάλη ώθηση. Όταν ήρα την πρώτη φορά με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο και καταφέραμε να γράψουμε ιστορία μαζί. Εχω σπουδαίες αναμνήσεις κι ένιωσα πολύ αγαπητός εδώ. Εχω μόνο καλές αναμνήσεις».

Επαιξες σε ένα σκληρό πρωτάθλημα, την Championship, ένα από τα δυσκολότερα πρωταθλήματα του κόσμου. Πως σε επηρέασε όλο αυτό και τι πρέπει να περιμένουμε από σένα στο μέλλον μέσα στο γήπεδο;

«Ηταν μια μεγάλη πρόκληση για μένα, αλλά δυστυχώς δεν πήγε όπως το περίμενα για διάφορους λόγους. Νιώθω καλά που επέστρεψα στην οικειότητα με τους παίκτες και τους ανθρώπους γύρω από την ομάδα. Νιώθω πολύ άνετα εδώ. Τώρα ήρθε η ώρα να το πάμε στο επόμενο επίπεδο».

ακππμ

Θα βρεις πολλούς οικείους σου στον ΠΑΟΚ και φυσικά τον Ραζβάν Λουτσέσκου, με τον οποίο γράψατε ιστορία στο παρελθόν. Εχεις προλάβει να μιλήσεις μαζί τους; Ποιες είναι οι σκέψεις σου για την εκ νέου συνεργασία με τον προπονητή;

«Για να είμαι ειλικρινής κι εγώ ήθελα να έρθω στον ΠΑΟΚ, αλλά και ο προπονητής με ήθελε πολύ. Ειχα πολλές προτάσεις και σίγουρα ο ΠΑΟΚ είχε πολλές επιλογές στη λίστα του για να υπογράψει κάποιον επιθετικό. Γνωρίζαμε όμως και οι δύο πλευρές την σύνδεση που έχουμε. Ηθελα πολύ να επιστρέψω. Θεωρώ πως έχω ακόμα πολλά να δείξω στους φιλάθλους, στους συμπαίκτες μου και να γράψουμε πάλι ιστορία. Νομίζω πως έχω ακόμα δουλειές να ολοκληρώσω εδώ και είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάω μια νέα πρόκληση».

Η παρουσίαση σου είναι η πρώτη που αποτελεί μέρος της καμπάνιας Football Cares, μια παγκόσμια καμπάνια που αφορά τα παιδιά που έχουν χαθεί. Είναι μια συνεργασία του ΠΑΟΚ με την ICMEC και την Ρόμα, η οποία ήταν η πρώτη ομάδα που ξεκίνησε αυτή την ενέργεια. Πως νιώθεις γι’ αυτό και τι πρέπει να περιμένουμε από εσένα σε κοινωνικό επίπεδο, πέρα από το καθαρά ποδοσφαιρικό;

«Για μένα αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό από το ποδόσφαιρο. Ανθρωποι αγνοούνται σε όλο τον κόσμο και είναι πολύ σημαντικό να προσπαθήσουμε να τους βρούμε. Ολο αυτό δείχνει πόσο ιδιαίτερος Σύλλογος είναι ο ΠΑΟΚ, που συμμετέχει σε τέτοιου είδους ενέργειες. Δεν είναι μια ομάδα με ιστορία στο ποδόσφαιρο της Ελλάδας, αλλά είναι ένας Σύλλογος που θα είμαι ο πρώτος παίκτης που συμμετέχει σε όλο αυτό. Με γεμίζει που είμαι μέρος σε όλο αυτό. Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει πάντα σε τέτοιες καταστάσεις, όπως πριν από δύο σεζόν με το θέμα του Black Lives Matter, που πέτυχα ένα γκολ κι έκανα μια κίνηση υπέρ του κινήματος. Είναι το ίδιο και τώρα. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω και με τα δικά μου μέσα να βρούμε αγνοούμενα παιδιά σε όλο τον κόσμο. Θέλω να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε αυτόν τον σκοπό και με ενέργειες στο μέλλον».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα