Καρμπόβνικ: Οι Πολωνοί δίνουν πιθανότητες στον Ολυμπιακό

Καρμπόβνικ: Οι Πολωνοί δίνουν πιθανότητες στον Ολυμπιακό

Δημήτρης Τομαράς
Καρμπόβνικ: Οι Πολωνοί δίνουν πιθανότητες στον Ολυμπιακό

bet365

Τα πολωνικά ρεπορτάζ παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό ως την ομάδα που έχει δείξει το πιο σοβαρό ενδιαφέρον και έχει τις πιθανότητές της για τον 20χρονο μπακ.

Τα ρεπορτάζ των Πολωνών αναφέρουν πως εκτός από τον Ολυμπιακό τον παίκτη ήθελαν το τελευταίο διάστημα και βελγικές αλλά και ολλανδικές ομάδες.

Από την πλευρά τους παράλληλα τα πολωνικά media σημειώνουν (όπως το Sport.wprost.pl) πως το πιο σοβαρό ενδιαφέρον το έχει δείξει ο πρωταθλητής Ελλάδας για τον 20χρονο ταλαντούχο παίκτη της Μπράιτον.

Με αυτόν τον τρόπο θέλουν να αναδείξουν ότι έχει ελπίδες και πιθανότητες να κάνει δικό του τον παίκτη. Ότι ο παίκτης φαίνεται να είναι πιο κοντά στον Ολυμπιακό από άλλες ομάδες. Ο Καρμπόβνικ εφόσον κλείσει στον Ολυμπιακό αυτό θα γίνει με δανεισμό.

Είναι ένας παίκτης γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, που έχει ύψος 1,75 μ. και μολονότι η κύρια θέση του είναι αριστερός μπακ, μπορεί να παίξει και δεξιά στην άμυνα, αλλά και αμυντικός μέσος και ακόμα και οκτάρι (είναι δεξιοπόδαρος).

Η βασική του θέση πλέον θεωρείται εκείνη του αριστερού μπακ αλλά παίζει εναλλακτικά και δεξιός αλλά και «εξάρι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα