Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ιντεπεντιέντε, απομένει η Πατσούκα για Παλάσιος!

Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ιντεπεντιέντε, απομένει η Πατσούκα για Παλάσιος!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Συμφωνία με Ιντεπεντιέντε, απομένει η Πατσούκα για Παλάσιος!

bet365

Η αντίστροφη μέτρηση για να ντυθεί στα «πράσινα» ο Σεμπάστιαν Παλάσιος έχει αρχίσει αφού σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Ιντεπεντιέντε και μένει να συμβεί το ίδιο και με την Πατσούκα.

Ο σύλλογος από το Μεξικό δημιουργεί τα νέα δεδομένα σε μια υπόθεση που δείχνει πως θα έχει happy end για τον Παναθηναϊκό, μιας και οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε συμφωνία με την Ιντεπεντιέντε για την αγορά του 50% του 29χρονου εξτρέμ με ποσό που αγγίζει τα 1.2 εκατομμύρια ευρώ.

Που κολλάει όμως η Πατσούκα στην υπόθεση αυτή; Οι Μεξικάνοι ήταν αυτοί που πούλησαν τον παίκτη στην Ιντεπεντιέντε έχοντας όμως κρατήσει το 50% των δικαιωμάτων. Τώρα που βλέπουν ότι ο Παναθηναϊκός «καίγεται» γι' αυτή την σημαντική μεταγραφή θέλουν να αδράξουν την ευκαιρία για να αποσπάσουν ένα ποσό από αυτό που δαπάνησαν όταν αγόρασαν τον Παλάσιος.

Πάντως παρά την... σφήνα της τελευταίας στιγμής, η συμφωνία των πράσινων με τους Αργεντίνους, αλλά και η επιθυμία του παίκτη να έρθει στην Ελλάδα και το «τριφύλλι» είναι τα... όπλα που έχει ο Παναθηναϊκός στην φαρέτρα του ώστε να βρεθεί και η χρυσή τομή με την Πατσούκα! Αλλωστε οι Μεξικάνοι δεν έχουν τον παίκτη στο ρόστερ τους κι απλά διεκδικούν ένα ποσό για το ΟΚ, κάτι που από την στιγμή που οι «πράσινοι» αποφάσισαν να κάνουν την οικονομική υπέρβαση δεν θα σταθεί εμπόδιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα