Άκπομ: «Όλοι ξέρετε την αγάπη που έχω για τον ΠΑΟΚ»! (pic)

Άκπομ: «Όλοι ξέρετε την αγάπη που έχω για τον ΠΑΟΚ»! (pic)

Άκπομ: «Όλοι ξέρετε την αγάπη που έχω για τον ΠΑΟΚ»! (pic)

bet365

Ο Άγγλος επιθετικός επέστρεψε στην Τούμπα, με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του. «Μόνο ΠΑΟΚ» αναφέρει χαρακτηριστικά στο πρώτο του μήνυμα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.

Ο δανεισμός του Τσούμπα Άκπομ από τη Μίντλεσμπρο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (25/8) με τον Άγγλο επιθετικό να παρουσιάζεται από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ με μια εντελώς διαφορετική και πρωτοποριακή ανακοίνωση.

Από την πλευρά του ο Άκπομ, με μια πρώτη ανάρτηση στους λογαριασμούς που διατηρεί στα social media, έστειλε το δικό του μήνυμα τονίζοντας:

«Έτοιμος για τη σεζόν που έρχεται. Όλοι ξέρετε την αγάπη που έχω για αυτή την ομάδα και δεν μπορώ να περιμένω για να το δείξω ξανά στο χορτάρι. Μόνο ΠΑΟΚ».

Μέσω σχολίων στην συγκεκριμένη ανάρτηση αρκετοί συμπαίκτες του τον καλωσόρισαν ξανά στην Τούμπα, ενώ και ο Χρήστος Τζόλης, αν και έχει αποχωρήσει από το «Δικέφαλο» και συνεχίζει στη Νόριτς, δεν έκρυψε τη χαρά του για την συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα