Οριστική συμφωνία ΟΦΗ-Περθ Γκλόρι για Σαρδινέρο

Οριστική συμφωνία ΟΦΗ-Περθ Γκλόρι για Σαρδινέρο

Οριστική συμφωνία ΟΦΗ-Περθ Γκλόρι για Σαρδινέρο

bet365

Οι Κρητικοί «έδωσαν τα χέρια» με την ομάδα της Αυστραλίας για την παραχώρηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το deal

«Καγκουρό» μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί ο Ανδριάν Σαρδινέρο και είναι «καθαρά» διαδικαστικό ζήτημα ώστε η Περθ Γκλόρι να ανακοινώσει την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού του ΟΦΗ.


Από προχθές το θέμα του προχωρούσε, σήμερα (25/8) το πρωί είχε ουσιαστικά «τελειώσει» και πριν από λίγο, ελέω και της διαφοράς ώρας μεταξύ των δύο κρατών, διευθετήθηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal.

Οι ομάδες συμφώνησαν, η πρόταση της Περθ έγινε αποδεκτή στο «Γεντί Κουλέ» (ο 31χρονος είχε από καιρό πει το «ναι» στους Αυστραλούς) και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Η ουσία είναι πως ο Σαρδινέρο αποχαιρετά το Ηράκλειο ύστερα από μία σεζόν και 32 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα