Επίσημο: Από τον ΠΑΟΚ στη Ρόζενμποργκ ο Άντριαν Περέιρα (pics & vid)

Επίσημο: Από τον ΠΑΟΚ στη Ρόζενμποργκ ο Άντριαν Περέιρα (pics & vid)

bet365

Επίσημη μορφή πήρε η πώληση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα από τον ΠΑΟΚ στη Ρόζενμποργκ, με τον Νορβηγό πρώην αμυντικό του «Δικεφάλου» να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας επισημοποίησαν τη μεταγραφή του 21χρονου Νορβηγού ποδοσφαιριστή στη Ρόζενμποργκ, έχοντας διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης, με τη σχετική ανακοίνωση να αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την πώληση του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στη Ρόζενμποργκ».

Οι «ασπρόμαυροι» ευχήθηκαν «κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του» στον Νορβηγό αριστερό μπακ, ο οποίος αποκτήθηκε από το «Δικέφαλο» τον Σεπτέμβριο του 2020, αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας της περασμένης σεζόν.

Περέιρα: «Ταιριάζω στη Ρόζενμποργκ»

Η νορβηγική ομάδα ανακοίνωσε και αυτή με τη σειρά της, τη μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα, ο οποίος επιστρέφει στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Μάλιστα η πρώτη πιθανή αντίπαλος του θα είναι η Βίκινγκ, ομάδα στην οποία αγωνίστηκε πριν πάρει μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.

«Η Ρόζενμποργκ είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φιλοδοξίες και αποτελείται από ένα γκρουπ ελπιδοφόρων ποδοσφαιριστής. Ήθελα να αποτελώ μέρος αυτής της προσπάθειας, νιώθω ότι ταιριάζουν απόλυτα τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά μου στο στυλ παιχνιδιού της ομάδας», υποστήριξε ο Περέιρα μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα