Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία η συμφωνία με τη Nova

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Στην τελική ευθεία η συμφωνία με τη Nova

bet365

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να γίνει η 8η ομάδα που θα έχει τηλεοπτική στέγη για τα επόμενα δύο χρόνια.

Από το Gazzetta μάθατε για την πρόταση που έχει ο Αστέρας από τη Nova (2 χρόνια με κάτι παραπάνω από 1,6 εκατ. ετησίως). Οι Αρκάδες, ενώ αρχικά είχαν συμφωνήσει με άλλες πέντε ΠΑΕ να πάνε ομαδικά στην Cosmote, εν τέλει με τη σύμφωνη γνώμη των άλλων ομάδων, απέκτησαν το δικαίωμα να πάνε στη Nova. Αυτό για να συμβεί πριν από τη Γενική Συνέλευση της Δευτέρας, θα έπρεπε οι άλλοι πέντε να έχουν υπογράψει με την Cosmote. Ωστόσο, αυτό δε συνέβη καθώς ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί ότι έχουν υπογράψει το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο.

Ο Αστέρας, λοιπόν, μπορεί να τελειώσει και τυπικά το θέμα με το συνδρομητικό κανάλι, χωρίς να είναι υπόλογος σε κανέναν, καθώς πλέον δεν έχει κανένα νόημα ο χρονικός ορίζοντας που είχε τεθεί. Πλέον, λοιπόν, απομένει να ετοιμαστούν οι συμβάσεις και να πέσουν οι υπογραφές - κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της εβδομάδας. Πριν δηλαδή από τη Γενική Συνέλευση που έχει οριστεί για τις (31/8).

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED