Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Ανχιλέρι, που απορρίφθηκε»

Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Ανχιλέρι, που απορρίφθηκε»

Αργεντίνικα ΜΜΕ: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση για Ανχιλέρι, που απορρίφθηκε»

bet365

Στο μεταγραφικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό μπήκε για τα καλά ο Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι με Αργεντίνο δημοσιογράφο να κάνει λόγο για πρόταση που δεν έγινε δεκτή.

Σύμφωνα με τον Αργεντινό δημοσιογράφο Σέζαρ Λουίς Μέρλο ο Ολυμπιακός έκανε επίσημη πρόταση στη Ρίβερ για τον μπακ Φαμπρίτσιο Ανχιλέρι, για τον οποίο διαβάσατε νωρίτερα. Ήταν στα 2 εκατ. ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του παίκτη που ανήκει στη Ρίβερ (το άλλο 20% το έχει η Γοδόι Κρουζ) και απορρίφθηκε διότι δεν κρίθηκε τόσο μεγάλη και επειδή ο κόουτς Γκαγιάρδο δεν θέλει να φύγει ο παίκτης. Κατά άλλες πηγές το ποσό ήταν στο 1.8 εκατ. ευρώ ενώ ο παίκτης έχει ρήτρα περίπου στα 15 εκατ. ευρώ.

Στα 27 του χρόνια ο El Turco ή κατά κόσμον Φαμπρίτσιο Χερμάν Ανχιλέρι αν και η βασική του θέση είναι αριστερός μπακ παίζει και αριστερός χαφ αλλά και δεξιός χαφ. Ο Ανχιλέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρίβερ έως το 2023 και έχει και υψηλή ρήτρα.

Ο Ανχιλέρι έχει και ιταλικό διαβατήριο (αν και Αργεντίνος) και έχει και δύο τίτλους στο παλμαρέ του. Το 20-21 είχε 25 ματς με 3 γκολ και 8 ασίστ. Δεν έχει αγωνιστεί εκτός Ευρώπης και πλην των Πειραιωτών υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από Λάτσιο, Θέλτα και Μαρσέιγ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα