Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον μπακ Ανχιλέρι, ποια τα δεδομένα (vid)

Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον μπακ Ανχιλέρι, ποια τα δεδομένα (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον μπακ Ανχιλέρι, ποια τα δεδομένα (vid)

bet365

Ο Ολυμπιακός χτύπησε την πόρτα της Ρίβερ για την όχι και τόσο εύκολη περίπτωση του Αργεντίνου ακραίου μπακ.

Στα 27 του χρόνια ο El Turco ή κατά κόσμον Φαμπρίτσιο Χερμάν Ανχιλέρι αν και η βασική του θέση είναι αριστερός μπακ παίζει και αριστερός χαφ αλλά και δεξιός χαφ. Ο Ανχιλέρι δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρίβερ έως το 2023 και έχει και υψηλή ρήτρα.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός ρώτησε για τον παίκτη για να δει το τι μπορεί να προκύψει. Ο Ανχιλέρι έχει και ιταλικό διαβατήριο (αν και Αργεντίνος) και έχει και δύο τίτλους στο παλμαρέ του. Το 20-21 είχε 25 ματς με 3 γκολ και 8 ασίστ. Δεν έχει παίξει εκτός Ευρώπης και πλην των Πειραιωτών υπάρχει ενδιαφέρον για αυτόν από Λάτσιο, Θέλτα και Μαρσέιγ. Η Ole μάλιστα αναφέρει πως η Ρίβερ περίμενε την επίσημη κρούση της Μαρσέιγ. Ευκολη περίπτωση πάντως δεν είναι αυτός ο παίκτης (με τη Ρίβερ σύμφωνα με τους Αργεντίνους να έχει το 80% των δικαιωμάτων του).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα