ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ στη Θεσσαλονίκη

ΠΑΟΚ: Ο Άκπομ στη Θεσσαλονίκη

bet365

Οριστικοποιήθηκε η συμφωνία μεταξύ ΠΑΟΚ και Μίντλεσμπρο για τον δανεισμό του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος έφτασε στη Θεσσαλονίκη και την Τετάρτη ολοκληρώνεται η μεταγραφή του.

ΠΑΟΚ και Μίντλεσμπρο προχώρησαν τις διαδικασίες για τον δανεισμό του Τσούμπα Άκπομ, ο οποίος ήρθε στη Θεσσαλονίκη και αύριο αναμένεται να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά ζητήματα (ιατρικά) πριν τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ο Άγγλος επιθετικός έφτασε λίγο μετά τις 22:30 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», όπου τον παρέλαβαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», ενώ το πρωί της Τετάρτης θα βρεθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για τις τελευταίες συζητήσεις.

Οι επόμενες κινήσεις, αυτές που αφορούν τον Αλεξάντρου Μιτρίτα και τον Σίντκλεϊ Φερέιρα, αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι την Παρασκευή όταν και οι δύο ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται και αυτοί με την σειρά τους στη Θεσσαλονίκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα