Ιωνικός: Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Κάνιας

Ιωνικός: Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Κάνιας

Ιωνικός: Την Παρασκευή στην Ελλάδα ο Κάνιας

bet365

Ο Χοσέ Κάνιας αναμένεται στην Ελλάδα την Παρασκευή (14/8), με τη διοίκηση Τσιριγώτη να κάνει την υπέρβαση και να πραγματοποιεί άλλη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση!

Ο Ιωνικός ενεργοποιεί άλλη μία «βόμβα». Μετά τον Ρομάο, η διοίκηση Τσιριγώτη φέρνει πίσω στην Ελλάδα και τον Χοσέ Κάνιας, όπως μάθατε από το Gazzetta, με τον Δημήτρη Σπανό να έχει στον άξονά του πλέον δύο μονάδες με ποιότητα και εμπειρία.

Την Παρασκευή (27/8) αναμένεται στη χώρα μας ο Ισπανός αμυντικός μέσος και το Σάββατο θα περάσει από εργομετρικά και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Νίκαιας.

Ο 34χρονος χαφ (27/5/1987) βρισκόταν στην Atlético Baleares τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ομάδα που συμμετείχε στην τρίτη κατηγορία της χώρας του (πραγματοποίησε επτά συμμετοχές). Τη σεζόν 2019-2020 αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο κατέγραψε 21 συμμετοχές, τις έντεκα στο Champions League (προκριματικά καο ομίλους).

Κατά τη θητεία του στον ΠΑΟΚ ο Χοσέ Κάνιας έκανε 91 συμμετοχές και σημείωσε τέσσερα γκολ. Στο παρελθόν έπαιξε σε Μπέτις, Εσπανιόλ και Σουόνσι, με απολογισμό 60 ματς στη La Liga, 23 στην Premier League και 15 στη Segunda Division. Ακόμη δεν υπάρχει οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Ισπανό και τον Ιωνικό, αλλά οι επαφές είναι σε καλό δρόμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα