Θα προλάβει ο ΠΑΟΚ τη μάχη με το χρόνο;

Θα προλάβει ο ΠΑΟΚ τη μάχη με το χρόνο;

Θα προλάβει ο ΠΑΟΚ τη μάχη με το χρόνο;

bet365

Απομένουν 192 ώρες μέχρι να κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών, με τους «ασπρόμαυρους» να πρέπει να κερδίσουν τη μάχη με το χρόνο για τις απαραίτητες τρεις ή τέσσερις μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ τους.

Το καλοκαιρινό μεταγραφικό παράθυρο κλείνει σε οκτώ ημέρες, με τον ΠΑΟΚ να διατηρεί τις σημαντικές εκκρεμότητες στο ρόστερ του. Η 23η Αυγούστου πέρασε δίχως να προκύψει κάτι οριστικό στο «μέτωπο των μεταγραφών».

Μέχρι σήμερα έχουμε μείνει σε φήμες, πληροφορίες και διαπραγματεύσεις. Καμία συμφωνία, καμία επίσημη ανακοίνωση.

Στα τέλη Ιουλίου, με την επιστροφή της ομάδας από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, οι «ασπρόμαυροι» αποφάσισαν και πήραν το ρίσκο να περιμένουν για επιλογές της «τελευταίας στιγμής», θεωρώντας ότι το υπάρχον ρόστερ μπορεί να προχωρήσει και να φέρει την ομάδα στους ομίλους του Europa Conference League, τον πρώτο σημαντικό, από πολλές απόψεις, στόχο της χρονιάς.

Το πρόβλημα είναι πως στη Μικράς Ασίας δεν ψάχνουν για έναν ποδοσφαιριστή, αλλά για τουλάχιστον τρία ή τέσσερα «φρέσκα» πρόσωπα, που θα έρθουν για να κλείσουν τις «τρύπες» στο ρόστερ, γι’ αυτό δεν είναι καθόλου σίγουρο και δεδομένο ότι θα προλάβουν να ολοκληρώσουν όλες τις κινήσεις σε μια εβδομάδα από σήμερα.

Για να προλάβει ο ΠΑΟΚ να ολοκληρώσει τέσσερις μεταγραφές, θα πρέπει οι επόμενες ανακοινώσεις να βγαίνουν η μία πίσω από την άλλη, όταν μέχρι τώρα έχουν γίνει τρεις μεταγραφές (Τέιλορ, Ολιβέιρα, Κούρτιτς), δύο ανανεώσεις (Ελ Καντουρί, Σφιντέρσκι) και μια πώληση (Τζόλης), με την τελευταία επίσημη ανακοίνωση μεταγραφής να έχει γίνει όταν το ημερολόγιο ακόμα έδειχνε «18 Ιουλίου 2021».

Αισιοδοξία για Άκπομ και Μιτρίτα

akpom

Το θέμα του Τσούμπα Άκπομ δεν παρουσίασε σήμερα κάποια ουσιαστική εξέλιξη, με τον «Δικέφαλο» να παραμένει το φαβορί για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού από την στιγμή που έχει αποφασιστεί η μη συνέχιση της συνεργασίας του με τη Μίντλεσμπρο.

Ο προπονητής της ομάδας, Νιλ Γουόρνοκ, μπορεί να «άδειασε» τον 25χρονο φορ, ο οποίος ένα χρόνο πριν αποτέλεσε προσωπική επιλογή του, αλλά επιβεβαίωσε πως δεν τον υπολογίζει τονίζοντας ότι θα ήταν προτιμότερο για την καριέρα του (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023) να αλλάξει ομάδα για τον επόμενο χρόνο.

Τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου που θέλουν τη Γαλατάσαραϊ να μπαίνει σφήνα στη μεταγραφή δεν επηρεάζουν τις διαπραγματεύσεις των «ασπρόμαυρων» με την «Μπόρο», μιας και ο Άκπομ έχει εκφράσει (και με πράξεις) την επιθυμία του να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και την Τούμπα, όπου θα συνεργαστεί εκ νέου με τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχει αισιοδοξία για την τελική έκβαση της υπόθεσης του Αλεξάντρου Μιτρίτα. Λέγεται πως το συγκεκριμένο θέμα θα έχει τελειώσει μέσα στις επόμενες 48 ώρες, όλα όμως εξαρτώνται από την απόφαση που θα πάρουν οι παράγοντες της New York FC για τον Ρουμάνο μεσοεπιθετικό.

Ο αριστερός μπακ

Σ’ ότι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, φαίνεται να κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Βραζιλιάνου Σίντκλεϊ της Ντιναμό Κιέβου και να μπαίνει στην άκρη ο Γιαν Μπορίλ που κάποια στιγμή φάνηκε να είναι πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ, ωστόσο οι απαιτήσεις της Σλάβια Πράγας έκοψαν κάθε διάθεση για περαιτέρω διαπραγματεύσεις με τους Τσέχους.

Ο ελεύθερος και με γεμάτες τσέπες Τζιοβίνκο

giovinco_alhilal

Τέλος το θέμα του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο, επίσης, δεν παρουσίασε κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Το Gazzetta αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια το ύψος της αποζημίωσης που συμφώνησε να πάρει ο Ιταλός μεσοεπιθετικός από την Αλ Χιλάλ,

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταθέσει την πρόταση τους (2,5 εκατομμύρια για διετές συμβόλαιο) και προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια κίνηση, ούτε από την πλευρά του «Σέμπα», ούτε από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Μοιάζει να είναι μια υπόθεση που απλά θα μείνει ως ο διακαής πόθος του Λουτσέσκου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα