ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο πήρε 2,3 εκατομμύρια από την Αλ Χιλάλ για να μείνει ελεύθερος

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο πήρε 2,3 εκατομμύρια από την Αλ Χιλάλ για να μείνει ελεύθερος

ΠΑΟΚ: Ο Τζιοβίνκο πήρε 2,3 εκατομμύρια από την Αλ Χιλάλ για να μείνει ελεύθερος

bet365

Η στάση του Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο για να μείνει ελεύθερος το τελευταίο δεκαήμερο των μεταγραφών και τα χρήματα που θα εισπράξει από την Αλ Χιλάλ.

Ο Σεμπαστιάν Τζιοβίνκο κυκλοφορεί ελεύθερος στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου. Ήταν κάτι που το ήθελε, το επιδίωξε και το πέτυχε μέσα από προσωπικές διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Αλ Χιλάλ.

Κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ επιχείρησε να τον αποκτήσει απευθείας από την πρωταθλήτρια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών με την πρόταση των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ (για δύο χρόνια) που είχε καταθέσει στο τραπέζι.

Ο 34χρονος Ιταλός γνωρίζοντας πως η Αλ Χιλάλ «καιγόταν» για να αδειάσει μια θέση ξένου ποδοσφαιριστή στο ρόστερ της προκειμένου να μπορεί να εγγράψει τον Βραζιλιάνο Περέιρα, αποφάσισε να τραβήξει το σχοινί στα άκρα για να φτάσουμε στις 20 Αυγούστου όταν και ανακοινώθηκε επίσημα η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας.

Για να υπάρξει συμφωνία ο Τζιοβίνκο χάρισε ένα ποσό της τάξεως των 1.250.000 ευρώ, που αποτελεί μέρος του συμβολαίου που είχε με την ομάδα του Ριάντ, ενώ από την πλευρά της η Αλ Χιλάλ, όπως αναφέρουν ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία, θα πληρώσει στον 34χρονο μεσοεπιθετικό 2.300.000 ευρώ, που αντιστοιχούν στο μεγαλύτερο μέρος των οφειλών.

Την ίδια ώρα συνεχίζονται τα δημοσιεύματα που θέλουν ιταλικούς συλλόγους και ομάδες από το MLS να δείχνουν ενδιαφέρον για τον «Σέμπα», ωστόσο δεν υπάρχει κάτι οριστικό, με τον ΠΑΟΚ να συνεχίζει να ενδιαφέρεται, αλλά πλέον να περιμένει την απόφαση του Ιταλού ποδοσφαιριστή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα