ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Αγγαρεία με ήττα, νεύρα και... Άμραμπατ!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Αγγαρεία με ήττα, νεύρα και... Άμραμπατ!

bet365

Η Α.Ε.Κ. προσπάθησε στο πρώτο 45λεπτο (αλλά λίγα πράγματα) σε ένα ματς με πολλές εντάσεις, ξύλο, ανεπίσημο ντεμπούτο του 34χρονου Μαροκινού άσου και νικητή τον Αστέρα Τρίπολης χάρη σε γκολ του Σανταφέ!

Ένα ακόμη φιλικό ματς της ΑΕΚ, με αντίπαλο τούτη τη φορά τον Αστέρα Τρίπολης, το οποίο δεν θα θυμόμαστε για πολύ και σίγουρα σε καμία των περιπτώσεων για το αγωνιστικό κομμάτι αν εξαιρέσουμε ένα – δυο στοιχεία, όπως το ανεπίσημο ντεμπούτο του Άμραμπατ και το σούπερ παιχνίδι του Λε Ταλέκ... Εννοείται και το γκολ του Σανταφέ στο 83' που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ της ομάδας της Αρκαδίας στη δεύτερη φάση που δημιούργησε σε όλο το ματς, με τον τρόπο κοινώς που γνωρίζει να κερδίζει ο Ράσταβατς...

Αν θα το θυμόμαστε για κάτι αυτό θα είναι το ξύλο μεταξύ των παικτών των δυο ομάδων, τις στιγμές έντασεις και τους τσαμπουκάδες μεταξύ των ποδοσφαιριστών και ειδικότερα των Τζαβέλλα και Μπαράλες όπου ο τελευταίος χτύπησε στο πρόσωπο τον διεθνή Έλληνα άσο της ΑΕΚ αλλά δεν αποβλήθηκε όπως έπρεπε από τον διαιτητή. Επέλεξε να διατάξει την αντικατάσταση και των δυο πρωταγωνιστών.

Αντίθετα έδειξε κίτρινη σε Βράνιες και Τιλίκα στο επόμενο επεισόδιο μεταξύ παικτών, αλλά και στον Ιγκλέσιας που... χώθηκε σαν γνήσιος Αργεντινός στον καυγά, για να τα βάλει με τον Βόσνιο στόπερ. Ένταση υπήρξε και μεταξύ του Λε Ταλέκ και του Τασουλή. Χρειάστηκε έπειτα από όλα αυτά να δούμε ακόμη και τους προπονητές και τα μέλη των τεχνικών τιμ να μπουν στο χορτάρι για να σταματήσουν οι παίκτες τους τσαμπουκάδες.

Στο καθαρά αγωνιστικό η ΑΕΚ ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, είχε φάσεις για να φτάσει στο τέρμα, δεν τα κατάφερε όμως ούτε στο 6' με τον Τάνβκοβιτς, ούτε τρία λεπτά αργότερα όταν ο αναπτύχθηκε σωστά η ΑΕΚ με Λε Ταλέκ, Σάκχοφ και Σιμάνσκι αλλά η κεφαλιά του Σάκχοφ πέρασε ψηλά. Ωστόσο μεγαλύτερες στιγμές ήταν στο 27' όταν έπειτα από δημιουργία του Σάκχοφ, ο Σιμάνσκι βρήκε τον Ανσαριφάρντ εντός εστίας αλλά ο τελευταίος νικήθηκε από τον Παπαδόπουλο ο οποίος κέρδισε και τον Τάνκοβιτς στο 42'. Λίγο πριν τη λήξη του πρώτου 45λεπτου ο Τζαβέλλας εκτέλεσε φάουλ, ο Βράνιες με τακουνάκι βρήκε τον Τάνκοβιτς ο οποίος πλάσαρε, η μπάλα βρήκε στον Μουνάφο και κατέληξε δίπλα από την εστία.

Σε ότι αφορά το δεύτερο 45λεπτο ξεχώρισε για τους τσαμπουκάδες όπως προαναφέραμε και για το ντεμπούτο του Άμραμπατ που λίγο έλειψε να βρει και ασίστ στο 70' αφού χάρη στην ποιότητά του βρήκε με σούπερ μεταβίβαση τον Αραούχο που τελείωσε σωστά πριν σκάσει η μπάλα αλλά αυτή δεν του έκανε τη χάρη και πέρασε δίπλα από την εστία! Τελικά ο Αστέρας κατάφερε με τη μοναδική καλή του αντεπίθεση να βρει γκολ με τον Σανταφέ στο 83' και να πάρει τη νίκη σε ένα ματς αγγαρεία!

Η ΑΕΚ δεν δύναται να κρατήσει περισσότερα από τον Λε Ταλέκ που ήταν παντού στον άξονα και έκανε καλό παιχνίδι. Το 4-4-2 που αναγκάστηκε να παίξει όταν αντικαταστάθηκε ο Αλμπάνης από τον Αραούχο δεν δείχνει με τα πρόσωπα που υπήρχαν διαθέσιμα να δύναται να φέρει αποτέλεσμα, βέβαια επαναλαμβάνω ήταν μια διάταξη με παίκτες σε θέσεις που ΔΕΝ θα δούμε ξανα...

ΑΕΚ (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Στάνκοβιτς, Μιτάι (56' Παρράς), Τζαβέλλας (50' Λάτσι), Βράνιες (81' Μήτογλου), Σβάρνας, Λε Ταλέκ, Σάκχοφ (73' Γαλανόπουλος), Σιμάνσκι (61' Άμραμπατ), Αλμπάνης (19' Αραούχο), Τάνκοβιτς, Ανσαριφάρντ.

Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Καπίγια, Κανελλόπουλος, Σίτο, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Τσιφτσής, Γκαρθία, Αντζουλάς, Χριστόπουλος, Τασουλής, Ιγκλέσιας, Σανταφέ, Ριέρα, Τιλίκα, Μπαράλες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα