«Στο στόχαστρο του Παναιτωλικού ο Βαρόνε»

«Στο στόχαστρο του Παναιτωλικού ο Βαρόνε»

bet365

Στην Ιταλία αναφέρουν ότι ο 28χρονος Ιταλός μέσος της Ρετζιάνα, Ιβάν Βαρόνε, βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναιτωλικού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «lrestodelcarlino.it» ο Παναιτωλικός ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Ιταλού μέσου, Ιβάν Βαρόνε, ο οποίος ανήκει στην Ρετζίανα που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία Ιταλίας.

Την περυσινή σεζόν με την ομάδα του κατέγραψε 36 συμμετοχές έχοντας πετύχει και 5 τέρματα, ενώ συνολικά μετράει 65 συμμετοχές με 11 γκολ και 3 ασίστ. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι οι «κυανοκίτρινοι» έκαναν κρούση για την απόκτηση του Βαρόνε, αλλά η Ρετζιάνα δεν αποδέχτηκε την πρόταση τους.

Ο Βαρόνε αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος έχοντας παραστάσεις από Serie B και Serie C. Στο παρελθόν έχει περάσει από Φόντι, Κιέτι, Τερνάνα, Καραέσε, Σαν Μαρίνο, Καστιλιόνε, Σαβόνα, Κοζέντσα και Σιένα Β.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα