ΑΕΚ: Εκτός με θλάση στον προσαγωγό ο Χατζισαφί

ΑΕΚ: Εκτός με θλάση στον προσαγωγό ο Χατζισαφί

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Εκτός με θλάση στον προσαγωγό ο Χατζισαφί

bet365

Νέο πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ με τον Εχσάν Χατζισαφί, ο οποίος υπέστη θλάση στον προσαγωγό και μένει εκτός για το επόμενο διάστημα.

Ο Λιβάι Γκαρσία υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στο γόνατο και πήρε εξιτήριο, μένοντας εκτός για τις επόμενες τρεις με τέσσερις εβδομάδες, ωστόσο σήμερα για τον τεχνικό της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς προέκυψε και ένα νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Εχσάν Χατζισαφί λόγω ενοχλήσεων που ένιωθε, υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο όπου και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό προσαγωγό. Ο Ιρανός μπακ θα μείνει εκτός για το επόμενο διάστημα, ενώ όσον αφορά το μέγεθος της θλάσης, αυτό είναι κάτι που θα ξέρουν με βεβαιότητα οι άνθρωποι της Ένωσης από αύριο.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν για ακόμα μια μέρα οι Πέτρος Μάνταλος, Μιχάλης Μπακάκης και Αντρέ Σιμόες. Όλοι τους θα χάσουν τη φιλική αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης το Σάββατο (21/8) στο ΟΑΚΑ, με τους κιτρινόμαυρους να ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους για το φιλικό με απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα την Παρασκευή στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα