Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Γουλβς για Σεμέδο, η μεταγραφή θα κλείσει στα 10-12 εκατ. ευρώ»

Πορτογαλικά ΜΜΕ: «Διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού - Γουλβς για Σεμέδο, η μεταγραφή θα κλείσει στα 10-12 εκατ. ευρώ»

bet365

Το deal των Ολυμπιακού και Γουλβς για τον Σεμέδο δείχνει προ των πυλών σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από την Πορτογαλία!

Το portal Maisfutebol μεταδίδει πως υπάρχει διαπραγμάτευση των δύο ομάδων για τον Σεμέδο. Επίσης πως οι Λύκοι λύνουν ορισμένα γραφειοκρατικά θέματα για τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού. Ακόμα στο ρεπορτάζ μνημονεύεται η εμπλοκή του agent Μέντες (που είχε ενεργό ρόλο στις μεταγραφές των Ποντένσε και Σα στη Γουλβς) στην υπόθεση αυτή.

Πάντα με βάση την ίδια πηγή η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο θα κλείσει στα 10-12 εκατ. ευρώ. Με αυτόν τον τρόπο πάντως επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που υπήρχαν ήδη για τον διεθνή αμυντικό και τον αγγλικό σύλλογο. Όπως φυσικά και τα όσα είχατε διαβάσει νωρίτερα για τον υψηλόσωμο μπακ στο Gazzetta, ότι δηλαδή οδεύει προς πώληση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα