Μάντζιος: «Είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Μάντζιος: «Είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

Μάντζιος: «Είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια γκολ»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αμυντική αδυναμία της ομάδας του, εκτιμώντας παράλληλα ότι οι νέοι παίκτες θα χρειαστούν χρόνο.

Ο Άκης Μάντζιος μίλησε στα κανάλια Novasports μετά το παιχνίδι. «Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ήμασταν καλοί, ειδικά σε κάποια διαστήματα όπου είχαμε καλή κυκλοφορία μπάλας, γκολ και κλασικές φάσεις. Κρατάμε όλα αυτά και θα πρέπει να δούμε τι πρέπει να διορθώσουμε στο αμυντικό κομμάτι. Παρότι δεν δεχθήκαμε πίεση, δεχθήκαμε τρία γκολ και είναι κρίμα να δεχόμαστε τέτοια εύκολα γκολ», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τα τέσσερα γκολ που σημείωσε η ομάδα του. «Είναι εξίσου σημαντικό. Βάλαμε τέσσερα γκολ και είχαμε τις ευκαιρίες γι’ ακόμη περισσότερο. Έχουμε παιδιά τα οποία θέλουν χρόνο. Οι μεταγραφές δείχνουν ότι είναι παίκτες άλλου επιπέδου και νομίζω ότι αυτό θα ανεβάσει όλη την ομάδα».

Ο προπονητής του Άρη έδειξε να μην ανησυχεί για την κατάσταση των Φαμπιάνο, Μπρούνο Γκάμα και ρωτήθηκε για την απόδοση των Ιτούρμπε, Λούμορ. «Θέλουν χρόνο. Είναι πίσω τα παιδιά. Έδειξαν το επίπεδό τους. Ο Λούμορ είναι πιο έτοιμος από τον Χουάν, συνολικά όμως θα χρειαστούν χρόνο για να δείξουν το επίπεδό τους». Σε ερώτηση για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του, αρχικά επιβεβαίωσε ότι έρχεται ο Γκιτάν και σημείωσε ότι… «περιμένουμε και στόπερ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα