Το «πολυεργαλείο» που λέγεται Γκαγιέγος (vids)

Το «πολυεργαλείο» που λέγεται Γκαγιέγος (vids)

Το «πολυεργαλείο» που λέγεται Γκαγιέγος (vids)

bet365

Ο Χιλιανός νέος παίκτης του ΟΦΗ, έδειξε με τη Σεντ Λούις πως μπορεί να προσφέρει σε πολλές θέσεις πλην του «εξαριού», καθώς την περασμένη σεζόν έπαιξε ακόμη και αριστερός μπακ!

Στην ποδοσφαιρική μας εξίσωση μπήκε τις τελευταίες ημέρες ο Φελίπε Γκαγιέγος, καθώς ο Χιλιανός χαφ ανακοινώθηκε από τον ΟΦΗ και θα μας «συστηθεί» στο εγχώριο football.

Ο 30χρονος ήρθε στα μέρη μας με «περγαμηνές» ενός κλασικού «εξαριού» και για αυτό το λόγο άλλωστε αποκτήθηκε από τους Κρητικούς. Με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Ουνιόν Βερολίνου, Ουέλβα τα τελευταία χρόνια... δήλωνε κάτοικος Μεξικό, αρχικά με την Νεξάκα και εσχάτως στην Ατλέτικο Σαντ Λουίς.


Οπου πέρσι ξεδίπλωσε το ταλέντο του και σε άλλες θέσεις και θα δείτε το γιατί. Η ομάδα, κατά τη διάρκεια της χρονιάς, επλήγη από πολλά κρούσματα Covid-19 και συχνά κλήθηκε να παραταχθεί με «αλχημείες» στο αρχικό της σχήμα. Ετσι ο Γκαγιέγος μόνο ως «6άρι» που είναι δεν έπαιζε, αφού παρότι «κόφτης» ξέρει μπάλα και είναι σε θέση να προσφέρει και από αλλού.

Εχουμε και λέμε.

Στο «Alfonso Lastras Ramírez Stadium» έπαιζαν ως επί το πλείστον με τριάδα στα στόπερ (3-5-2 ή 3-4-3), αλλά αρκετές φορές το «γύριζαν» και σε 4-3-3. Πάντως σπάνια παρατάσσονταν με «10άρι» και ο Γκαγιέγος προσέφερε αρκετά στο δημιουργικό/εκτελεστικό σκέλος.

Οσο δύναται να «απομονωθούν» οι παρουσίες του ανά θέση, ως κλασικός «κόφτης» ήταν μόνο στο ματς με την Μαζατλάν, ενώ από εκεί και πέρα σε 11 παιχνίδια ήταν εσωτερικός μέσος, στο «8» που λέμε. Παρότι αριστεροπόδαρος μάλιστα «έσπασε» τις παρουσίες του αριστερά-δεξιά σε 6 και 5 ματς αντίστοιχα, ενώ το... κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν βρέθηκε αριστερός μπακ-χαφ σε έναν αγώνα με την Μοντερέι.


Παράλληλα επειδή συχνά πυκνά προωθείται, ανεξαρτήτως θέσης, διατηρεί επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα (2 γκολ πέρσι), ενώ έχει «καλό» πόδι και απειλεί με σουτ στα όρια της μεγάλης περιοχής.

Η ουσία είναι πως στο «Γεντί Κουλέ» πήραν ένα.. πολυεργαλείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα