Super League Interwetten: Ολα στον «αέρα», νέα αναβολή για το πρωτάθλημα

Super League Interwetten: Ολα στον «αέρα», νέα αναβολή για το πρωτάθλημα

bet365

Μία εβδομάδα πριν την προγραμματισμένη έναρξη της Super League Interwetten οι ομάδες δεν ψήφισαν για την σέντρα του πρωταθλήματος. Δεν έδωσαν το «παρών» 5 ομάδες. Ποιος ο λόγος που... κολλάει το θέμα!

Απίστευτο και όμως ελληνικό. Την μέρα που αρχίζει η Premier League, η La Liga και η Bundesliga οι ομάδες της Super League Interwetten δεν έβγαλαν άκρη κι έτσι η σέντρα του πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένη για τις 21 Αυγούστου παραμένει στον «αέρα».

Ενα θέμα που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές, θα συνεχίσει να μας απασχολεί. Οι ομάδες, δεν ψήφισαν ούτε σήμερα στη Γενική Συνέλευση, που έγινε μέσω τηλεδιάσκεψης, για την προκήρυξη του πρωταθλήματος. Ο λόγος; Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Άρης και ΟΦΗ δεν έδωσαν το «παρών» και έτσι δεν μπόρεσε να προχωρήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Ετσι, την Τρίτη (17/8) θα δούμε αν θα δοθεί λύση, ενώ υπάρχει ένα μικρό παράθυρο για να υπάρξουν καλά νέα και απόψε. Τονίζουμε, δε, πως τα δύο βασικά θέματα σήμερα ήταν να ψηφιστεί, εκτός από την προκήρυξη και το θέμα της κεντρικής διαχείρισης για του χρόνου!

Ουσιαστικά η διαφωνία και το κύριο θέμα που... κολλάει το θέμα είναι ότι δεν συμφωνούν να υπογράψουν την προκήρυξη η οποία μέσα θα ως αναγκαστικό όρο την κεντρική διαχείριση για τη σεζόν 2022-2023.

Υπενθυμίζουμε πως για να υπερψηφιστεί η προκήρυξη χρειάζεται να συμφωνούν στο «ναι» τουλάχιστον τα 3/4 των μελών. Δηλαδή, οι 11 ομάδες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα