Η ΑΕΚ εξετάζει όλες τις επιλογές για τον αριστερό εξτρέμ

Η ΑΕΚ εξετάζει όλες τις επιλογές για τον αριστερό εξτρέμ

Δημήτρης Βέργος
Η ΑΕΚ εξετάζει όλες τις επιλογές για τον αριστερό εξτρέμ

bet365

Η Νιμ δεν έχει αλλάξει στάση στο θέμα του Νίκλας Ελίασον, με την ΑΕΚ να διαθέτει εναλλακτικές και να εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει για τη θέση του αριστερού εξτρέμ.

Η επόμενη κίνηση στα μεταγραφικά της ΑΕΚ είναι η απόκτηση του βασικού αριστερού εξτρέμ που αποτελεί προτεραιότητα, ενώ στα «θέλω» των κιτρινόμαυρων είναι και η προσθήκη ενός δημιουργικού κεντρικού μέσου.

Όπως είναι γνωστό, ο Νίκλας Ελίασον της Νιμ βρίσκεται στο επίκεντρο για την Ένωση εδώ και αρκετό διάστημα, ωστόσο ο γαλλικός σύλλογος εξ αρχής δεν φαινόταν εύκολος στις διαπραγματεύσεις, έχοντας απορρίψει τις προτάσεις της ΑΕΚ.

Ο 25χρονος Σουηδός εξτρέμ είχε εκφράσει την επιθυμία και στους ανθρώπους της Νιμ να πάρει μεταγραφή καθώς δεν θέλει να συνεχίσει στη Ligue 2 τη φετινή σεζόν, όμως από τον γαλλικό σύλλογο διατηρούν την ίδια στάση. Μάλιστα στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Βαλενσιέν, ο Ελίασον είχε χρησιμοποιηθεί στο τελευταίο τέταρτο ως αλλαγή σκοράροντας και το τρίτο γκολ.

Στην υπόθεση του Ελίασον δεν έχει σημειωθεί κάποια αλλαγή τα τελευταία 24ωρα, με την ΑΕΚ πάντως, όπως έχουμε επισημάνει, να διαθέτει εναλλακτικές περιπτώσεις για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Άλλωστε ήταν υποχρεωμένη να είναι έτοιμη για κάτι τέτοιο.

Οι κιτρινόμαυροι εξετάζουν όλες τις επιλογές τους τη δεδομένη χρονική στιγμή. Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στον Αύγουστο, μπαίνουμε στην τελική ευθεία της μεταγραφικής περιόδου και ανά πάσα στιγμή μπορεί να προκύψουν ακόμα και νέες περιπτώσεις ή αλλαγή δεδομένων στις υποθέσεις που «δουλεύονται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα