Ο Λε Ταλέκ, η ΑΕΚ, η Ντόρτμουντ και τα «κιτρινόμαυρα»

Δημήτρης Βέργος
Ο Λε Ταλέκ, η ΑΕΚ, η Ντόρτμουντ και τα «κιτρινόμαυρα»

bet365

Το ενδιαφέρον του επίσημου καναλιού της Ντόρτμουντ τράβηξε ο Νταμιάν Λε Ταλέκ, με τους Γερμανούς να επικοινωνούν με την ΑΕΚ για να δημιουργήσουν ένα αφιέρωμα για την επιστροφή του στα κιτρινόμαυρα.

Παρά το γεγονός ότι πραγματοποίησε μόλις οκτώ συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Ντόρτμουντ, στον γερμανικό σύλλογο δεν ξεχνούν τον Νταμιάν Λε Ταλέκ. Άλλωστε ο 31χρονος Γάλλος μέσος της ΑΕΚ είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του με την Μπορούσια, στην οποία παρέμεινε για δυόμιση χρόνια (2009-2011).

Σε επικοινωνία με την ΑΕΚ ήρθε η Ντόρτμουντ και συγκεκριμένα ο πρότζεκτ μάνατζερ του επίσημου καναλιού της Μπορούσια προκειμένου να έρθει σε επαφή με τον Λε Ταλέκ.

Με αφορμή το γεγονός ότι ο Γάλλος αμυντικός μέσος με τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ φοράει ξανά κιτρινόμαυρη φανέλα, όπως στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Ντόρτμουντ, οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου θέλουν να δημιουργήσουν ένα αφιέρωμα με κεντρικό θέμα τον ίδιο.

Μάλιστα ο πρότζεκτ μάνατζερ του καναλιού της Ντόρτμουντ έστειλε στην ΑΕΚ επίσημα πλάνα από αγώνες του Λε Ταλέκ, ζητώντας από την Ένωση την άδεια προκειμένου ο παίκτης να μετάσχει σε ένα video call για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και την επιστροφή του στα κιτρινόμαυρα από τα οποία ξεκίνησε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα