Πήρε Μουστακόπουλο η ΑΕΚ για τη Β' ομάδα

Πήρε Μουστακόπουλο η ΑΕΚ για τη Β' ομάδα

Gazzetta team
Πήρε Μουστακόπουλο η ΑΕΚ για τη Β' ομάδα

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου μέσου που αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή για τη Β' ομάδα.

Σε ακόμα μια ενίσχυση για τη δεύτερη ομάδα της που θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League 2 προχώρησε η ΑΕΚ με την απόκτηση του Γιώργου Μουστακόπουλου.

Ο 23χρονος Έλληνας μέσος αγωνιζόταν στην Παναχαϊκή την τελευταία τετραετία. Ο Μουστακόπουλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Ένωση και εντάσσεται στην ΑΕΚ Β', η οποία ετοιμάζεται για την Πορταριά, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας από τις 23 Αυγούστου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Γιώργο Ραφαήλ Μουστακόπουλο, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Είναι γεννημένος στις 13 Αυγούστου 1998 στην Πάτρα. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και τα τελευταία τέσσερα χρόνια έπαιξε σε 69 αγώνες (1 γκολ) στη Super League 2 με την Παναχαϊκή, προερχόμενος από τη Νίκη Προαστίου.

Εχει ύψος 1,77 και βάρος 75 κιλά και έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τις Εθνικές Ομάδες U21 και U20.

Θα ενταχθεί στην ΑΕΚ Β, με την οποία θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα