Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ουριέλ Αντούνα (vids)

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ουριέλ Αντούνα (vids)

Ολυμπιακός: Προτάθηκε ο Ουριέλ Αντούνα (vids)

bet365

Ο 23χρονος Ουριέλ Αντούνα της Τσίβας και της εθνικής Μεξικού στο τραπέζι του Ολυμπιακού σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta. Ο ρόλος του Νέρι Καστίγιο, η Γιουβέντους και η Αλκμααρ.

Ο Ολυμπιακός, μετά τον αποκλεισμό από τη Λουντογκόρετς, καλείται να είναι έτοιμος για τα playoff του Europa League και να μπει στους ομίλους. Ο στόχος της Ευρώπης δεν έχει χαθεί εντελώς.

Εκτός από τον Ονιεκούρου, οι πρωταθλητές Ελλάδας λογικά θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ.

Ενα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο ερυθρόλευκο τραπέζι είναι αυτό του Ουριέλ Αντούνα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta.

Ο 23χρονος εξτρέμ... έλαμψε στο πρόσφατο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, βοηθώντας την ομάδα του να πάρει την 3η θέση!

Πέτυχε μάλιστα ένα γκολ στο 4-1 επί της Γαλλίας και είχε ασίστ στο 0-3 με τη Ν. Αφρική.

Τη σεζόν 2020-2021 είχε συνολικά 38 ματς με 6 γκολ και 8 ασίστ.

Τον ξεχώρισε και τον έφερε στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Σίτι, παραλίγο να κλείσει στη Γιουβέντους

Το συμβόλαιο του Αντούνα με την Τσίβας εκπνέει το 2023. Είναι ένας παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάντος Λαγκούνα το 2012 και το 2017 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Η Μάντσεστερ Σίτι ξεχώρισε το ταλέντο του και τον έφερε στην Ευρώπη για λογαριασμό της. Στη συνέχεια έπαιξε δανεικός σε Χρόνινγκεν και Λος Αντζελες Γκάλαξι και το 2020 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Γουαδαλαχάρα Τσίβας. Είναι διεθνής με όλες τις ομάδες κλιμακίων του Μεξικού, έχοντας 21 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και 8 γκολ! Πρόκειται για έναν παίκτης που διακρίνεται για την ικανότητά του στο ένας μ' έναν. Eίναι γρήγορος, ντριμπλάρει και έχει φαντασία στο παιχνίδι του, έχοντας χαρακτηριστικά α' αυτά που αρέσουν και ξεσηκώνουν την κερκίδα. Μάλιστα, πέρυσι το καλοκαίρι ήταν κοντά και στη Γιουβέντους, αλλά τελικά δεν προχώρησε η περίπτωσή του. H περίπτωσή του ωστόσο ακόμη ενδιαφέρει τη «βέκια σινιόρα» ενώ κι η Αλκμααρ έχει δείξει ενδιαφέρον.

Τα δικαιώματα του παίκτη τα έχει εξασφαλίσει ο Νέρι Καστίγιο, ο οποίος έχει ξεκινήσει καριέρα ατζέντη τους τελευταίους μήνες και είναι ο άνθρωπος που... βάζει την υπογραφή του για την αξία του και διαπραγματεύεται για λογαριασμό του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα