«Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Νταβίντ Κόστα από τη Λανς» (vid)

Βασίλης Τεμπέλης
«Ο Παναθηναϊκός θέλει δανεικό τον Νταβίντ Κόστα από τη Λανς» (vid)

bet365

Ο Παναθηναϊκός κινείται σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα για την απόκτηση του 20χρονου Πορτογάλου μεσοεπιθετικού, Νταβίντ Κόστα, με δανεισμό από τη Λανς.

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί σίγουρα για την απόκτηση μεσοεπιθετικό και σύμφωνα με γαλλικό δημοσίευμα κινείται για την απόκτηση του Νταβίντ Κόστα. Ο 20χρονος Πορτογάλος, ο οποίος μπορεί ν' αγωνιστεί και ως αριστερός εξτρέμ, έχει συμβόλαιο με τη Λανς μέχρι το 2024.

Σύμφωνα με το εν λόγω tweet, οι Πράσινοι κινούνται για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τη γαλλική ομάδα. Ο Νταβίντ Κόστα γεννήθηκε στην Αλμάδα και είναι γέννημα-θρέμμα των υποδομών της Λανς.

Την περασμένη σεζόν (2020/21) σκόραρε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ σε 7 ματς της Ligue 1, ενώ στην πρεμιέρα της τρέχουσας και το ισόπαλο 1-1 με τη Ρεν ο Φραν Εζ τον κράτησε στον πάγκο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα