Άρης-ΑΕΛ 0-0

Άρης-ΑΕΛ 0-0

bet365

Ο Άρης επιβεβαίωσε ξανά το πρόβλημά του στο σκοράρισμα καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος (0-0) με την ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη το οποίο όμως είχε δύο κέρδη. Τους Μπαντού Ντιαγέ, Λερίν Ντουάρτε...

Ο Άρης παρουσίασε δύο αγωνιστικά πρόσωπα καθώς από το απογοητευτικό του πρώτου μέρους και της... καμίας (ουσιαστικής) τελικής προσπάθειας, ήρθε το πιο ζωντανό δεύτερο όπου άντλησε ενέργεια από τους παίκτες οι οποίοι πέρασαν στο παιχνίδι. Κυρίως οι Μπαντού Ντιαγέ, Λερίν Ντουάρτε. Ο πρώτος αγωνίστηκε για πρώτη φορά δείχνοντας ότι έχει ανεβάσει επίπεδο ετοιμότητας και ο δεύτερος επέστρεψε έπειτα από έναν χρόνο λόγω τραυματισμού. Το... τρίτο πρόσωπο ήταν ο Σουλούπος, ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ καθώς έκανε εντυπωσιακές αποκρούσεις και κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Ημίχρονο στον απόηχο της βόμβας «Καμαρά»

Λίγο η ζέστη, λίγο το θέαμα και πολύ περισσότερο η πυροδότηση της βόμβας του Αμπουμπακάρ Καμαρά συνετέλεσαν στο να ασχοληθούν ελάχιστα με το παιχνίδι, όλοι όσοι βρέθηκαν στο «Κλ. Βικελίδης». Και δεν ήταν πολλοί. Δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του πρώτου μέρους έγινε γνωστό το deal με τον Μαυριτανό επιθετικό και το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε εκεί. Σε αυτό βοήθησε εξάλλου και η απόδοση του Άρη ο οποίος εμφανίστηκε τρομερά δυσλειτουργικός, με πολύ μεγάλη δυσκολία στην ανάπτυξη σε αντίθεση με την ΑΕΛ η οποία παρουσίασε πολύ καλύτερη εικόνα και δυσκόλεψε τον αντίπαλό της με την πίεση που άσκησε ψηλά.

Βέβαια, μέχρι το 40ο λεπτό ουσιαστική ευκαιρία δεν δημιουργήθηκε. Στα τελευταία πέντε λεπτά αφυπνίστηκαν κάπως οι παίκτες των δύο ομάδων όπου η ΑΕΛ απείλησε στο 42’ με τον Ακούνα, ενώ στο 45’ ο Γιάκος έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει σε κενή εστία και από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά είχε κακό έλεγχο της μπάλας. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Αρης είχε τη μοναδική αξιόλογη στιγμή του με τον Τζέιμς Τζέγκο.

Ο Εντιαγέ

Οι αλλαγές ήταν απαραίτητες

Αυτές ήταν έξι στον αριθμό και ήταν από αναγκαίες έως και ευεργετικές βάσει της εικόνας που παρουσίασε ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο. Αυτές οδήγησαν στην αλλαγή ρυθμού του αγώνα καθώς οι «κίτρινοι» έγιναν πιο απαιτητικοί αλλά και απειλητικοί όπως η φάση του Μπερτόγλιο στο 49’. Για την ακρίβεια, ο Μπαντού Εντιαγέ έδωσε πνοή στη μεσαία γραμμή, προσπάθησε να κάνει πιο δημιουργική την ομάδα του αλλά αυτή σκόνταφτε στην τελική φάση με συνέπεια να μην βγαίνουν και οι φάσεις. Η ΑΕΛ, μετά την ικανοποιητική παρουσία της στο πρώτο ημίχρονο όπου ανασταλτικά πήρε εξαιρετικό βαθμό, μάλλον έχασε τη ζωντάνια της στο δεύτερο.

Η επιστροφή του Ντουάρτε

Μετά από σχεδόν έναν χρόνο, ο Λερίν Ντουάρτε έπαιξε (έστω σε φιλικό) παιχνίδι του Άρη καθώς ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός μπήκε στο παιχνίδι στο 69ο λεπτό. Η στιγμή ήταν ιδιαίτερη και για τον ίδιο καθώς είχε τραυματιστεί στον εκτός έδρας αγώνα Playoffs με τον Παναθηναϊκό (2/7/2020) και επέστρεψε μετά από έναν χρόνο. Μάλιστα ο Ντουάρτε είχε τη σπουδαιότερη στιγμή του Άρη έως και το 81ο λεπτό αλλά στο σουτ που επιχείρησε ο Σουλούπος απομάκρυνε εντυπωσιακά. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΛ ήταν εξαιρετικός στο διάστημα που αγωνίστηκε καθώς δύο φορές δεν κατέβασε τα ρολά σε σουτ του Μπερτόγλιο, αλλά και σε αντίστοιχες προσπάθειες του Μπρούνο Γκάμα.

Οι Θεσσαλονικείς δεν εγκατέλειψαν την προσπάθεια εύρεσης ενός γκολ μέχρι τα τελευταία λεπτά, με κύριο εκφραστή τον Μπαντού Εντιαγέ ο οποίος από 6αρι έπαιξε περισσότερο πίσω από τον φορ, αλλά ο Σουλούπος τον σταμάτησε σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις.

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης (61’ Ντένις), Σάκιτς (46’ Σούντγκρεν), Γκάνεα (90' Μαρμαρίδης), Μπεναλουάν (46’ Δεληζήσης), Ασλανίδης (62’ Φαμπιάνο), Ματίγια (46’ Λούκας Σάσα), Τζέγκο (46’ Εντιαγέ), Μπρούνο (46’ Μπερτόγλιο), Χαΐροβιτς (57’ Μπρούνο Γκάμα), Γκαρσία (69’ Ντουάρτε), Μαντσίνι (46’ Μάνος)

ΑΕΛ (Κώστας Φραντζέσκος): Θεοδωρόπουλος (46’ Σουλούπος), Παπαγεωργίου Α. (90+ Δάχτυλας), Μπέρτος (61’ Μαυρίας), Ηλιάδης, Πατράλης (82' Χαράτσης), Κοτσιανούλης (35’ Παπαγεωργίου), Γιάκος (61’ Κοτζαμανίδης), Συμελίδης (61’ Κούστα), Γλυνός (46’ Θεολόγου), Ακούνα (82' Ζησούλης), Μαΐδανός (46’ Κολομπίνο).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα