Κωστούλας: «Υπάλληλος ο Αυγενάκης!»

 Κωστούλας: «Υπάλληλος ο Αυγενάκης!»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού μίλησε για το τηλεοπτικό τοπίο και εξαπέλυσε μύδρους κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού.

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και το τηλεοπτικό τοπίο μίλησε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φώτης Κωστούλας, στο Metropolis. «Έχουμε κολλήσει στο θέμα της κεντρικής διαχείρισης. Μετά τη λήξη της περασμένης σεζόν αποφασίστηκε την άνοιξη όλοι ότι θα πρέπει να επανέλθουμε. Σχεδόν όλοι εκτός από τον Ολυμπιακό είχαν συμφωνήσει να βρούμε λύσεις. Είπε ότι συμφωνεί, αλλά ήθελε να δει και τις λεπτομέρειες. Περιμέναμε να ξεκινήσουμε φέτος, ξαφνικά βλέπουμε ομάδες όπως η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο ΟΦΗ προχώρησαν με την COSMOTE και άλλες ομάδες με τη NOVA. Μένουμε, λοιπόν, επτά ομάδες που δεν έχουμε βρει συμβόλαιο. Δεν γίνεται να έχουμε πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Επίσης, δεν περιμένουμε ομάδες που δεν έχουν εμπορικότητα να πούμε κάν'τε ό,τι θέλετε», σχολίασε αρχικά στο Metropolis ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για τις ομάδες που άλλαξαν στάση: «Κάθε ομάδα κινήθηκε μόνη της και πήρε ένα καλό συμβόλαιο. Σκέφτηκαν 'εμείς είμαστε καλά και ξεχνάμε την κεντρική διαχείριση'. Είμαστε η μοναδική χώρα που δεν έχουμε κεντρική διαχείριση. Αν δεν έχουν χρήματα, το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό στο οικονομικό και στο πρωτάθλημα. Η ανταγωνιστικότητα είναι καλή. Το βλέπουμε δηλαδή».


Για το αν τους πλησίασε η COSMOTE είπε: «Μας πλησίασαν εμάς τις έξι ομάδες και μας έκαναν μια πολύ χαμηλότερη πρόταση απ' ότι είχαμε πάρει μέχρι τώρα. Ως Παναιτωλικός δεν μας πλησίασε».

Για τη στάση του ΠΑΟΚ ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης ήταν από τους πρώτους που είπαν ότι η κεντρική διαχείριση είναι απαραίτητη για να μην έχουν προβλήματα οι μικρές ομάδες και πάνε στις μεγάλες. Δηλαδή, σου πετάω το δίφραγκο, σκύψε να το πάρεις. Το κρατάει μέχρι τώρα. Εϊναι η μοναδική ομάδα που κρατά το λόγο της».

Μετά ρωτήθηκε για την πρόσφατη τοποθέτηση του Κώστα Καραπαπά: «Το θέμα είναι ποιος έχει καλή ομάδα, όχι ποιος κόβει εισιτήρια. Δηλαδή αν το πάμε έτσι, να μοιραζόμαστε τα λεφτά ανάλογα με τους φιλάθλους. Δεν είναι σοβαρό κριτήριο. Πάνω στη σύγχυσή του θα το είπε ο κ. Καραπαπάς. Γιατί να μη βάλουμε την βαθμολογία κριτήριο;».


Για το τι μέλλει γενέσθαι είπε: «Δεν μπορούμε να κάνουμε πίσω γιατί δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Οι μεγάλοι πιστεύουν ότι είναι μεγάλο το κόστος αν χάσουν μισό εκατομμύριο. Η ΑΕΚ παίρνει δύο φορές περισσότερα χρήματα απ' ότι έπαιρνε. Ο Παναθηναϊκός το ίδιο. Εμείς οι μικροί παίρνουμε το λιγότερο».

Κλείνοντας εξαπέλυσε μύδρους για τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. «Ο Αυγενάκης έλεγε ότι θα μπει η ολιστική μελέτη όπως έχει. Να θυμίσουμε ότι έβαλε κεντρική διαχείριση στη Σουπερ Λιγκ 2 και δεν έβαλε στη Σούπερ Λιγκ 1! Ξέρουμε ποιανού υπάλληλος είναι; Ξέρουμε όλοι. Για μένα είναι υπάλληλος και όχι υπουργός. Με ποιον μίλησε από εμάς, τις μικρές ομάδες;».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα