Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Τζιρεσούνσπορ (pic)

Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Τζιρεσούνσπορ (pic)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Σανκαρέ υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Τζιρεσούνσπορ (pic)

bet365

Ο Γιουνούς Σανκαρέ ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του από τον Παναθηναϊκό στην τουρκική Τζιρεσούνσπορ, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί και τυπικά ο Γιουνούς Σανκαρέ, ο οποίος ανακοινώθηκε από την Τζιρεσούνσπορ, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών.

Το μόνο που απέμενε ήταν ο 32χρονος Σενεγαλέζος μέσος να περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην τουρκική ομάδα, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας (9/8) ανακοίνωσε την απόκτησή του από τον Παναθηναϊκό.

Το deal μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Τζιρεσούνσπορ είχε κλείσει στα 250.000 ευρώ με μπόνους επίτευξης στόχων, με τον Σανκαρέ να γίνεται ο έκτος παίκτης που αποχωρεί από το «τριφύλλι» το φετινό καλοκαίρι μετά τους Κολοβό (Σέριφ), Εμμανουηλίδη (Βέιλε), Περέα (ΠΑΣ Γιάννινα), Μολό (Ιέρ) και Καραγιάννη (ΠΑΣ Γιάννινα).

Ο Σανκαρέ μάλιστα αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό με μήνυμά του στα social media: «Μόνο έξι μήνες, αλλά τόσες πολλές αναμνήσεις και συναισθήματα. Ευχαριστώ για όλα, ευχαριστώ τους οπαδούς και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μοιράστηκα αυτήν την περιπέτεια», έγραψε ο Σενεγαλέζος μέσος.

Ο Σανκαρέ πραγματοποίησε 11 συμμετοχές με τους «πράσινους» με τρία γκολ και μια ασίστ.

Photo Credits: giresunspor.com.tr

Μήνυμα Σανκαρέ για Παναθηναϊκό

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα