Περνάει εργομετρικά και υπογράφει ο Ιτούρμπε

Περνάει εργομετρικά και υπογράφει ο Ιτούρμπε

Περνάει εργομετρικά και υπογράφει ο Ιτούρμπε

bet365

Ο Χουάν Ιτούρμπε υποβάλλεται αυτή την ώρα σε εργομετρικές εξετάσεις και με την ολοκλήρωσή τους, προβλέπεται να επικυρωθεί η συμφωνία του με τον Άρη.

Ο Παραγουανός μεσοεπιθετικός βρίσκεται από χθες (6/8) στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα, έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους του Άρη, οι οποίοι τον περίμεναν για τουλάχιστον δύο ώρες στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» καθώς η άφιξή του παρουσίασε σημαντική καθυστέρηση. Ο Χουάν Ιτούρμπε υποβάλλεται αυτή την ώρα σε ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Αυτό το μήνυμα κοινοποίησε η ΠΑΕ Άρης στα social media γράφοντας μάλιστα… «I-turbo».

ΠΑΕ Άρης για Ιτούρμπε

Με την ολοκλήρωση των εξετάσεων, θα επικυρωθεί και η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών η οποία περιλαμβάνει διετές συμβόλαιο συνεργασίες με πάγιες ετήσιες αποδοχές οι οποίες θα αγγίξουν τις 600.000 ευρώ για τον ποδοσφαιριστή. Μάλιστα το ποσό θα αυξηθεί για τον Ιτούρμπε σε περίπτωση που ανταποκριθεί στα bonus που συμπεριλήφθηκαν στο συμβόλαιό του και τα οποία αφορούν τόσο τις προσωπικές επιδόσεις του όσο και τους στόχους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα