Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί χρόνος για να έχει ταυτότητα η ομάδα» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί χρόνος για να έχει ταυτότητα η ομάδα» (vid)

Γιοβάνοβιτς: «Θα χρειαστεί χρόνος για να έχει ταυτότητα η ομάδα» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, υποστήριξε οτι η ομάδα του θα χρειαστεί χρόνο για να μπορέσει να έχει καλύτερη εικόνα και να αποκτήσει ταυτότητα.

Μετά το 2-2 κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, δήλωσε:

«Με άφησε ικανοποιημένο ότι μπορούσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκεια, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στις αρχές του δεύτερου. Κάναμε φάσεις για γκολ, αλλά υπήρχαν και αρνητικά στοιχεία. Σε κάποιες φάσεις έπρεπε να τελειώσουμε με πιο εύκολο τρόπο και να αποφύγουμε το λάθος.

Υπήρχε καλή προσπάθεια απέναντι σε μια πιο έτοιμη ομάδα σε αυτό το συγκεκριμένο σημείο. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμα να κάνουμε για να είμαστε έτοιμοι. Θα μας χρειαστεί χρόνος, δεν είναι εύκολο. Θέλει προσπαθεια και υπομονή για να έχει η ομάδα ταυτότητα. Δεν είναι εύκολο ούτε για εμένα ούτε για τους παίκτες, αλλά θα κάνουμε προσπάθεια για να έχουμε καλύτερη εικόνα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα