Παναθηναϊκός: «Ανεβαίνει» ο Κουρμπέλης, πρόβλημα με Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: «Ανεβαίνει» ο Κουρμπέλης, πρόβλημα με Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: «Ανεβαίνει» ο Κουρμπέλης, πρόβλημα με Ιωαννίδη

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήρε ξανά μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης του Παναθηναϊκού και μετρά πια αντίστροφα για την πλήρη επάνοδο σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Πρόβλημα στο κουντεπιέ προέκυψε με τον Ιωαννίδη.

Πρωί και απόγευμα προπονήθηκαν την Τετάρτη (04/08) οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καλαφάτης» και η ευχάριστη είδηση ήταν το γεγονός ότι ο Δημήτρης Κουρμπέλης πήρε ξανά μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Αυτό σημαίνει ότι ο 27χρονος μέσος είναι πολύ κοντά στην πλήρη επάνοδο σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς, έχοντας αφήσει πίσω του μια και καλή τον σοβαρό τραυματισμό του στους κοιλιακούς προσαγωγούς.

Από εκεί και πέρα, ο Μακέντα έκανε για δεύτερη ημέρα θεραπεία, όπως και ο Ιωαννίδης, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στο κουντεπιέ. Ο Σένκεφελντ συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ο Μπεκ έκανε επίσης θεραπεία, ενώ ο Αϊτόρ απουσίασε με άδεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα