Παναθηναϊκός: Φιλικό με ΝΚ Λοκομοτίβα στο «Ελ Πάσο»

Παναθηναϊκός: Φιλικό με ΝΚ Λοκομοτίβα στο «Ελ Πάσο»

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Φιλικό με ΝΚ Λοκομοτίβα στο «Ελ Πάσο»

bet365

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την φιλική αναμέτρηση που προγραμμάτισε με την ΝΚ Λοκομοτίβα για την προσεχή Παρασκευή (6/8) στο γήπεδο της Καλλιθέας.

Το «τριφύλλι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τα τρία φιλικά παιχνίδια επί ολλανδικού εδάφους μετράει πλέον αντίστροφα για την έναρξη της σεζόν και έχει ακόμα τρία ματς να παίξει για να βρεθεί στο κατάλληλο επίπεδο ετοιμότητας μέχρι να γίνει η σέντρα στην Super League Interwetten.

Το βράδυ της Παρασκευής (6/8, 21:00) στο (κεκλεισμένων των θυρών) «Ελ Πάσο» της Καλλιθέας, ο Παναθηναϊκός θα κοντραριστεί με την ΝΚ Λοκομοτίβα, όπως ανακοινώθηκε πλέον επίσημα και το ματς θα μεταδοθεί απευθείας από την Cosmote TV.

Η Λεωφόρος δεν είναι απόλυτα έτοιμη και για τον λόγο αυτό επιλέχθηκε το γήπεδο της Καλλιθέας όπου και πέρυσι αγωνίστηκαν οι «πράσινοι» σε φιλικά ματς. Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» γίνονται ακόμα εργασίες σε τουρνικέ, πλέξιγκλας, πάγκους κλπ.

Υπενθυμίζεται πως στις 10 του μηνός (21:00) ο Παναθηναϊκός θα παίξει και με τον ΑΠΟΕΛ στο γήπεδο της Λεωφόρου, ενώ, στις 14 έχει προγραμματιστεί το σπουδαίο φιλικό με την Μίλαν στην Τεργέστη (21:30 Ελλάδας).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Φιλική αναμέτρηση με την NK Λοκομοτίβα θα δώσει ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της θερινής προετοιμασίας του. Το Τριφύλλι θα υποδεχθεί την κροατική ομάδα στο γήπεδο της Καλλιθέας την Παρασκευή 6 Αυγούστου στις 9 μ.μ..

Θα ακολουθήσουν τα φιλικά με τον ΑΠΟΕΛ στις 10 Αυγούστου (9.00 μ.μ.) και με τη Μίλαν στην Τεργέστη στις 14 Αυγούστου (9.30 μ.μ.).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα