ΑΕΚ: Ο Ιατρούδης επιστρέφει για τη Β' ομάδα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Ιατρούδης επιστρέφει για τη Β' ομάδα

bet365

Ο Γιάννης Ιατρούδης είχε δοθεί δανεικός στον Ιωνικό, ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να ενταχθεί στη δεύτερη ομάδα της.

Δανεικός στον Ιωνικό για την επόμενη σεζόν είχε παραχωρηθεί από την ΑΕΚ ο Γιάννης Ιατρούδης προκειμένου να πάρει παιχνίδια με τη νεοφώτιστη ομάδα στη Super League Interwetten.

Τελικώς όμως ο 22χρονος επιθετικός δεν θα αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού καθώς αποφασίστηκε να επιστρέψει στην ΑΕΚ και να ενταχθεί στη Β' ομάδα, η οποία ξεκινάει προπονήσεις την ερχόμενη Πέμπτη ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς κατά την οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Η ΑΕΚ είχε αποκτήσει τον Ιατρούδη το περσινό καλοκαίρι από τον Εργοτέλη με τετραετές συμβόλαιο. Τη χρονιά που μας πέρασε είχε αγωνιστεί με τη μορφή δανεισμού στην ολλανδική Φόλενταμ, όπου όμως δεν είχε πάρει τον απαραίτητο χρόνο, πραγματοποιώντας 20 συμμετοχές, κυρίως ως αλλαγή, και σκοράροντας ένα γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα