Παίρνει Σοάρες ο Βόλος

Παίρνει Σοάρες ο Βόλος

Δημήτρης Βέργος
Παίρνει Σοάρες ο Βόλος

bet365

Κοντά στην απόκτηση του 30χρονου Πορτογάλου κεντρικού μέσου Άλεξ Σοάρες βρίσκεται ο Βόλος.

Ο Βόλος μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Ριένστρα άρχισε να κινείται και για την απόκτηση ενός χαφ στον άξονα και ο εκλεκτός είναι ο Άλεξ Σοάρες.

Ο 30χρονος Πορτογάλος μέσος έμεινε ελεύθερος από τη Μορεϊρένσε και έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Βόλο. Ο παίκτης αναμένεται πλέον στην Ελλάδα για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει.

Ο Σοάρες την περσινή σεζόν πραγματοποίησε 30 συμμετοχές με τη Μορεϊρένσε, έχοντας ένα γκολ και μία ασίστ και είναι ένας μέσος με κυρίως ανασταλτικά χαρακτηριστικά. Ο Σοάρες για δύο σεζόν (2017-2019) πέρασε από το κυπριακό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Ομόνοιας, ενώ προηγουμένως αγωνιζόταν στη Μαρίτιμο, με την οποία είχε ανεβάσει τις μετοχές του πριν πάει στην Κύπρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι η δεύτερη φορά που έρχεται στην Ελλάδα καθώς στο ξεκίνημα της καριέρας του τη σεζόν 2011-2012 βρισκόταν στον Πανσερραϊκό, πραγματοποιώντας όμως μόλις μία συμμετοχή.

Μετά και τη συγκεκριμένη μεταγραφή παραμένει ανοικτή η απόκτηση ενός ακόμα εξτρέμ, ενώ μένει να φανεί και αν αποφασιστεί ακόμα κάποια κίνηση σε άλλη θέση από τους ανθρώπους που «τρέχουν» τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Βόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα