ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό Μάνταλος, Μιτάι και Γαλανόπουλος

ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό Μάνταλος, Μιτάι και Γαλανόπουλος

Gazzetta team
ΑΕΚ: Συνέχισαν ατομικό Μάνταλος, Μιτάι και Γαλανόπουλος

bet365

Με τα γνωστά προβλήματα έλαβε χώρα η προπόνηση της ΑΕΚ τη Δευτέρα (2/8) με τρεις κιτρινόμαυρους να συνεχίζουν το ατομικό τους πρόγραμμα. Την Τρίτη (3/8) τελικά η «πρώτη» για Χατζισαφί.

Μία ημέρα μετά τα... γκάζια του Παναγιώτη Κονέ στους παίκτες της ΑΕΚ για τον αποκλεισμό από τη Βελέζ, οι κιτρινόμαυροι συνέχισαν τις προπονήσεις στα Σπάτα.

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είχε τα γνωστά προβλήματα, με τους Μάνταλο, Μιτάι και Γαλανόπουλο να πραγματοποιούν για ακόμη μια μέρα το ατομικό τους πρόγραμμα.

Ο Εχσάν Χατζισαφί που ανακοινώθηκε νωρίτερα, δεν πήγε τελικά για την πρώτη προπόνηση καθώς τελείωσε αργά με τα διαδικαστικά της μεταγραφής, ενώ ήταν και κουρασμένος από τα εργομετρικά τεστ που είχε μόλις ολοκληρώσει, με συνέπεια η «πρώτη» του στα Σπάτα να μετατεθεί για την Τρίτη (3/8) στις 19:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα