Ο Ονιεκούρου, ο 2ος εξτρέμ και η περίπτωση Εσκουδέρο (vids)

Ο Ονιεκούρου, ο 2ος εξτρέμ και η περίπτωση Εσκουδέρο (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ο Ονιεκούρου, ο 2ος εξτρέμ και η περίπτωση Εσκουδέρο (vids)

bet365

Ο Ολυμπιακός φέρνει το πρωί της Κυριακής τον Χένρι Ονιεκούρου αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξει μεταγραφική συνέχεια.

Ο Νιγηριανός εξτρέμ έρχεται λοιπόν προς επιβεβαίωση των πληροφοριών όλων των προηγούμενων ημερών και σε μία υπόθεση που πέρασε χίλια μύρια κύματα και από το ενδεχόμενο να μην γίνει καθόλου στο να φτάσει να γίνεται πράξη. Ο Χένρι Ονιεκούρου φτάνει το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα αλλά ο Ολυμπιακός δεν θα μείνει μόνο στον 24χρονο εξτρέμ. Θα πάρει και άλλον εξτρέμ.

Προφανώς και ιδανικά ο Ολυμπιακός θα ήθελε έναν εκ των Ενκουντού - Παβόν ή κάποια από τις άλλες δυνατές περιπτώσεις που είχε ξεχωρίσει. Ο στόχος παραμένει πάντως και ο 2ος εξτρέμ να είναι καλή περίπτωση. Όμως δεν είναι μόνο ο 2ος εξτρέμ.

Είναι και ο ακραίος μπακ, εκεί που ο Ολυμπιακός είχε κινηθεί για τον Πικέρες - που έκλεισε τελικώς στην Παλμέιρας - αλλά και τον Ρέτσα που η Αταλάντα ήθελε να τον πουλήσει στη Σπέτσια. Υπάρχει όμως και ένα come back της περίπτωσης Εσκουδέρο.

Στα 31 του χρόνια ο έμπειρος αριστερός μπακ και άλλοτε αρχηγός της Σεβίλλης έχει μείνει ελεύθερος και παρά τη ζήτηση που έχει και στην Ισπανία υπάρχει η δυνατότητα να προχωρήσει η περίπτωσή του για τον Ολυμπιακό. Το εάν θα γίνει ή όχι αυτό θα φανεί προσεχώς.

Ο Εσκουδέρο στην καριέρα του έχει παίξει 217 ματς ως αριστερός μπακ αλλά έχει αγωνιστεί και ως στόπερ και ως αριστερός χαφ. Στη Σεβίλλη είχε καταγράψει 176 συμμετοχές με 7 γκολ και 13 ασίστ ενώ έχει παίξει και στη Γερμανία με τη Σάλκε. Στο παλμαρέ του έχει 2 Europa League, ένα Κύπελλο Γερμανίας και ένα Super Cup Γερμανίας. Ο Ολυμπιακός βέβαια στο παρελθόν έχει ασχοληθεί και άλλες φορές με τον Εσκουδέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα