Παναθηναϊκός: Η σούπερ απαιτητική δουλειά των τερματοφυλάκων με τον Μουντάκη (pics & vids)

Παναθηναϊκός: Η σούπερ απαιτητική δουλειά των τερματοφυλάκων με τον Μουντάκη (pics & vids)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η σούπερ απαιτητική δουλειά των τερματοφυλάκων με τον Μουντάκη (pics & vids)

bet365

Προπονήσεις αρκετά μεγάλης δυσκολίας περίμεναν καθημερινά τους πορτιέρε του Παναθηναϊκού... δια χειρός Γιώργου Μουντάκη.

Μικρότερες μπάλες, ακόμη πιο μικρές μπάλες, λάστιχα, εμπόδια, υψηλή ένταση, φωνές, μεγάλος δείκτης δυσκολίας και απαιτήσεων. Το πρόγραμμα των τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού στο Χορστ της Ολλανδίας ήταν από τα πιο δύσκολα των τελευταίων ετών, γυρίζοντας τον χρόνο αρκετά πίσω, στην εποχή όπου ο Παναγιώτης Αγριογιάννης ήταν υπεύθυνος για την εκγύμναση των άσων του Τριφυλλιού.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

land

Ο προπονητής τερματοφυλάκων του Τριφυλλιού, Γιώργος Μουντάκης, είχε καθημερινά και μια διαφορετική... έκπληξη για τους Σωκράτη Διούδη, Νικόλα Χριστογεώργο, Βασίλη Ξενόπουλο και Χρήστο Χατζηγιαννάκη με ασκήσεις που απαιτούσαν το απόλυτο της προσπάθειας, αρκετά σύγχρονες και εξαντλητικές, οι οποίες κάλυπταν την πλειοψηφία των συνθηκών που μπορούν να δημιουργηθούν κατά την διάρκεια ενός αγώνα κάτω από τα δολάρια. Αρκετές φορές οι τέσσερις γκολκίπερς έκαναν έξτρα πρόγραμμα μετά το τέλος των προπονήσεων, με τον Μουντάκη να ζητά το 100%, να επιβραβεύει στις καλές προσπάθειες και να κάνει παρατηρήσεις όταν έβλεπε πράγματα που δεν του άρεσαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα