Σαββίδης: «Μια γροθιά για τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»!

Σαββίδης: «Μια γροθιά για τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»!

Σαββίδης: «Μια γροθιά για τίτλους και πορεία στην Ευρώπη»!

bet365

Το ξεκάθαρο μήνυμα που έστειλε ο Ιβάν Σαββίδης ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας στηρίζοντας απόλυτα τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος και απόλυτος αναφερόμενος στους υψηλούς στόχους που οφείλει να έχει η ομάδα τη νέα σεζόν.

O Ιβάν Σαββίδης συγκάλεσε τηλεδιάσκεψη το πρωί του Σαββάτου και μετέφερε σ’ ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα το μήνυμα του. «Πρέπει να είσαστε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι στους υψηλούς στόχους του ΠΑΟΚ, στην κατάκτηση τίτλων και στην μακρινή ευρωπαϊκή πορεία, ενωμένοι απόλυτα σαν μια γροθιά», τους τόνισε.

Λίγο πριν την επίσημη έναρξη της νέας σεζόν, με το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ να είναι την Τρίτη (3/8) στο Δουβλίνο απέναντι στην Μποέμιαν, ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου» ευχήθηκε καλή δύναμη και επιτυχία σε όλους, ενώ πέρα από την προσήλωση και την συγκέντρωση στους υψηλούς στόχους, στην κατάκτηση τίτλων και στην μακρινή ευρωπαϊκή πορεία, έχρισε ξεκάθαρα ως απόλυτο «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος, στηρίζοντας τον μπροστά σ’ όλους, τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Θα κερδίζουμε ή θα "πεθάνουμε" προσπαθώντας»

«Όλοι, από την κορυφή μέχρι τους υπαλλήλους μας είμαστε στην υπηρεσία και την υποστήριξη του Ραζβάν Λουτσέσκου. Αυτό πρέπει να έχουν αυτό στο μυαλό τους. Δεν πρέπει να αφήσουμε καμία ευκαιρία χαμένη. Θα κερδίζουμε ή θα “πεθαίνουμε” προσπαθώντας», κατέληξε.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, όπου το παρών έδωσαν ο Ρουμάνος τεχνικός, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Χρήστος Καρυπίδης, και τα διοικητικά στελέχη ο κ. Σαββίδης ζήτησε «ενότητα, συγκέντρωση, όλοι να λειτουργούμε ως βοηθοί του προπονητή, να μην πετάξουμε ούτε έναν βαθμό χωρίς να τα δώσουμε όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα