Η ΑΕΚ δεν έχει ενημερωθεί για προσφυγή του Σιμάο, άγνοια δηλώνει ο παίκτης

Η ΑΕΚ δεν έχει ενημερωθεί για προσφυγή του Σιμάο, άγνοια δηλώνει ο παίκτης

Η ΑΕΚ δεν έχει ενημερωθεί για προσφυγή του Σιμάο, άγνοια δηλώνει ο παίκτης

bet365

Οι Πορτογάλοι έγραψαν για προσφυγή του Νταβίντ Σιμάο στη FIFA κατά της ΑΕΚ. Άγνοια δηλώνει ο παίκτης, ενώ στην Ένωση δεν έχει φτάσει κάτι ακόμα με τις δύο πλευρές να προσπαθούν να συμφωνήσουν πάνω στη λύση του συμβολαίου του.

Νωρίτερα η πορτογαλική A Bola έκανε γνωστό ότι ο Νταβίντ Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA καταγγέλοντας την ΑΕΚ για κακή εργασιακή συμπεριφορά. Στην ΑΕΚ, ωστόσο, τονίζουν πως δεν τους έχει έρθει κάποιο έγγραφο από τη FIFA μέχρι στιγμής, ενώ και ο Πορτογάλος μέσος φέρεται να μετέφερε στους κιτρινόμαυρους ότι δεν γνωρίζει κάτι επί του θέματος και πως τέτοια ζητήματα τα χειρίζεται ο ατζέντης του και όχι ο ίδιος.

Όπως και να έχει, από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δεν εξέφραζαν καμία ανησυχία, υποστηρίζοντας πως ο παίκτης πληρώνεται κανονικά και ότι του παρέχεται από την ομάδα ό,τι ακριβώς και στους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, ενώ λίγο αργότερα διέψευσαν κατηγορηματικά το πορτογαλικό δημοσίευμα, ξεκαθαρίζοντας πως δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ο Σιμάο είναι εδώ και καιρό σε επαφές με την ΑΕΚ προκειμένου να βρεθεί λύση και να αποχωρήσει ως ελεύθερος, κάτι όμως που δεν έχει καταστεί δυνατό μέχρι τώρα. Η Πάσος Φερέιρα είχε ενδιαφερθεί καταθέτοντας του πρόταση, αλλά θα τον αποκτούσε μόνο αν έλυνε το συμβόλαιό του. Οι συζητήσεις μεταξύ του Σιμάο και της Ένωσης για να τερματιστεί η συνεργασία τους συνεχίζονται, με τον παίκτη να υποστηρίζει πως αυτή τη στιγμή δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα προκειμένου να φύγει.

Ουσιαστικά ο Σιμάο αυτό που επιθυμεί είναι να βρει μια πρόταση από οποιαδήποτε ομάδα και να πάρει μια αποζημίωση από την ΑΕΚ ώστε το συνολικό ποσό να φτάνει τις περίπου 400.000 ευρώ που είναι να λάβει από την Ένωση για τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Σε αυτό είναι κάθετος εδώ και καιρό, αποτελώντας ένα από τα «αγκάθια» που βρίσκει μπροστά της και αυτό το καλοκαίρι η ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα