Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

Gazzetta team
Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

bet365

Ο Νταβίντ Σιμάο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, κινείται εναντίον της ΑΕΚ στη FIFA καταγγέλοντας κακή εργασιακή συμπεριφορά.

Ο Σιμάο έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ. Οι συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο μέσο είχε δείξει η Πάσος Φερέιρα, η οποία ωστόσο θα μπορούσε να τον αποκτήσει μόνος ως ελεύθερο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola, ο Σιμάο αποφάσισε να προσφύγει στη FIFA κατά της ΑΕΚ κατηγορώντας την για κακή εργασιακή συμπεριφορά. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, ο Σιμάο υποστηρίζει πως του έχει απαγορευτεί να προπονείται με την πρώτη ομάδα και πως δεν του έχουν συμπεριφερθεί σωστά ως επαγγελματία. Επίσης, όπως προσθέτει το άρθρο, ο Σιμάο φέρεται να κατηγορεί την ΑΕΚ γιατί δεν του είχε παραχωρήσει αυτοκίνητο, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από δύο χρόνια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα