Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

Gazzetta team
Σύμφωνα με τους Πορτογάλους ο Σιμάο κατέθεσε προσφυγή στη FIFA κατά της ΑΕΚ

bet365

Ο Νταβίντ Σιμάο, σύμφωνα με τους Πορτογάλους, κινείται εναντίον της ΑΕΚ στη FIFA καταγγέλοντας κακή εργασιακή συμπεριφορά.

Ο Σιμάο έχει ακόμα ένα χρόνο στο συμβόλαιό του, αλλά δεν υπολογίζεται στην ΑΕΚ. Οι συζητήσεις για να μείνει ελεύθερος δεν είχαν αποτέλεσμα, ενώ ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο μέσο είχε δείξει η Πάσος Φερέιρα, η οποία ωστόσο θα μπορούσε να τον αποκτήσει μόνος ως ελεύθερο, κάτι που τελικά δεν έγινε.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της πορτογαλικής A Bola, ο Σιμάο αποφάσισε να προσφύγει στη FIFA κατά της ΑΕΚ κατηγορώντας την για κακή εργασιακή συμπεριφορά. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της πορτογαλικής εφημερίδας, ο Σιμάο υποστηρίζει πως του έχει απαγορευτεί να προπονείται με την πρώτη ομάδα και πως δεν του έχουν συμπεριφερθεί σωστά ως επαγγελματία. Επίσης, όπως προσθέτει το άρθρο, ο Σιμάο φέρεται να κατηγορεί την ΑΕΚ γιατί δεν του είχε παραχωρήσει αυτοκίνητο, όπως προέβλεπε το συμβόλαιο που υπέγραψε πριν από δύο χρόνια.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED