O ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα και το τελεσίγραφο του Ρεμπότσο (vids)

O ΠΑΟΚ, ο Μπάμπα και το τελεσίγραφο του Ρεμπότσο (vids)

bet365

Oι «ασπρόμαυροι» δεν έχουν παρατήσει την περίπτωση του Ράχμαν Μπάμπα, ωστόσο η πλευρά του Πέδρο Ρεμπότσο έστειλε… τελεσίγραφο, όπως αναφέρουν στη Γαλλία.

Ο ΠΑΟΚ ψάχνεται για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ για να γεμίσει το ρόστερ του και να δώσει… ανάσες στον Αντρέ Βιεϊρίνια, ο οποίος δεδομένα θα ξεκινήσει ως βασικός στη συγκεκριμένη θέση, αλλά φαντάζει δύσκολο να βγάλει στο 100% όλη τη χρονιά.

Το προηγούμενο εξάμηνο στην Τούμπα ο Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα έδωσε «εξετάσεις» και τις πέρασε με πολύ καλό βαθμό. Ο Γκανέζος αριστερός μπακ απέδειξε ότι είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής, μια αξιόπιστη και δοκιμασμένη λύση. Όμως το συμβόλαιο με την Τσέλσι και οι υψηλές απολαβές του αποτελούν το μεγαλύτερο «αγκάθι» για την όποια συμφωνία θέλουν να πετύχουν οι «ασπρόμαυροι».

Ο Μπάμπα μπορεί να μπήκε και στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ωστόσο στη Μικράς Ασίας το όνομά του δεν βγήκε ποτέ από την transfer list των Κυπελλούχων Ελλάδας, που θέλουν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να αποσπάσουν το «ΟΚ» των «μπλε» του Λονδίνου, με τους οποίους ο 27χρονος Γκανέζος έχει ξεκινήσει προετοιμασία και μάλιστα στη φιλική νίκη επί της Μπόρνμοθ με 2-1 έδωσε μια ασίστ.

Κάπως έτσι η περίπτωση του Πέδρου Ρεμπότσο μπήκε στον… πάγο, όπως προ πολλού έχουμε αναφέρει στο Gazzetta, έστω κι αν οι δύο πλευρές είχαν φτάσει το προηγούμενο διάστημα σε μια καταρχήν συμφωνία.

Ο 26χρονος Πορτογάλος μπακ της Γκινγκάμπ, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται στη λίστα των υποψήφιων αριστερών μπακ, θεωρείται μια καλή περίπτωση για «back up» του Βιεϊρίνια, αλλά όπως τονίζει η πλευρά του θα πρέπει μέσα στις επόμενες ημέρες από τον ΠΑΟΚ να κάνουν την τελική κίνησή του και να τους ενημερώσουν για το αν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα