Ο Ορόζ δεν είναι μόνο 10άρι... (vids)

Ο Ορόζ δεν είναι μόνο 10άρι... (vids)

Ο Ορόζ δεν είναι μόνο 10άρι... (vids)

bet365

Ο Αργεντινός χαφ που θα συνεχίσει στο Βόλο αποκαλείται στην πατρίδα του και «El Mago», ενώ πέρσι στα ΗΑΕ αρκετές φορές αγωνίστηκε ως εσωτερικός μέσος.

Παίκτης του Βόλου λογίζεται ο Νίκολας Ορόζ, που θα αποκτηθεί ως δανεικός από τη Ρασίνγκ Κλουμπ και από το Πανθεσσαλικό θα διατηρούν οψιόν απόκτησης του μεγαλύτερου μέρους των δικαιωμάτων του.

Ο 27χρονος χαφ ήρθε στη χώρα μας με την «ταμπέλα» ενός κλασικού «δεκαριού», που ξέρει μπάλα και δεν είναι τυχαίο πως στην πατρίδα του... ακούει στο παρατσούκλι «El Mago».

Οργανωτής, που πάει στο 1 vs 1, την περασμένη σεζόν ήταν στα ΗΑΕ και την Αλ Βασλ, όπου πάντως «αποκάλυψε» και μία άλλη πτυχή του ταλέντου του. Εκείνη του «οκταριού».

Βλέπετε σε αρκετά παιχνίδια της ξεκίνησε στον άξονα δίπλα στο «6άρι», καθώς στο «Wasl Emirates Stadium» πολλές φορές τραβούσαν από τα άκρα τον Φάμπιο Λίμα και ο Ορόζ μετατοπίζονταν ένα κλικ πίσω. Ο Αργεντινός ανταποκρίθηκε πλήρως οπότε στο Βόλο μπορούν να τον υπολογίζουν και για εκεί, στο 4-2-3-1 που συνήθως χρησιμοποιούν.



Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα