Παναθηναϊκός: Μάθε, παιδί μου, επίθεση (vids)

Παναθηναϊκός: Μάθε, παιδί μου, επίθεση (vids)

Παναθηναϊκός: Μάθε, παιδί μου, επίθεση (vids)

bet365

Ολόκληρη η πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Χορστ αφιερώθηκε στην δημιουργία ευκαιριών, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να παραδίδει μαθήματα ανάπτυξης στους ποδοσφαιριστές του.

Ο περσινός Παναθηναϊκός ήταν μία από τις χειρότερες ομάδες του πρωταθλήματος στην δημιουργία ευκαιριών, ένα σύνολο παντελώς αδούλευτο από τον Λάζλο Μπόλονι. Σε αυτό κομμάτι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρέλαβε καμμένη γη και για ακόμη μία φορά επί ολλανδικού εδάφους αφιέρωσε το μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, στην επιθετική τακτική, σε ασκήσεις που δημιουργούν αυτοματισμούς και μοτίβα κινήσεων στο μεσαίο και το επιθετικό τρίτο.

Στην πρώτη άσκηση όπου είχε κυκλοφορία και κινήσεις στο δεύτερο και το τελικό τρίτο του γηπέδου, οι πράσινοι χωρίστηκαν σε δύο ομάδες και έπαιζαν εναλλάξ.

*Πορτοκαλί ομάδα: Σάντσες, Σερπέζης, Ρόμπι, Χατζηθεοδωρίδης, Πέρεθ, Αγιούμπ, Αϊτόρ, Σανκαρέ, Αθανασακόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος, Ιωαννίδης.

*Πράσινη ομάδα: Κώτσιρας, Βέλεθ, Σιδεράς, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο, Σαβιέρ, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Μακέντα, Καμπετσής.

«Για κάθε ανάγκη μετακίνησης η Avance έχει την λύση μέσα από τον πλήρη και υπερσύγχρονο στόλο της»!

Όταν ολοκληρωνόταν με τελική η επιθετική φύση της άσκησης, ο πορτιέρε Χατζηγιαννάκης έκανε βόλε προς τον Κοντή, ώστε να υπάρξει άμεση αλλαγή στην νοοτροπία από φάση επίθεσης σε φάση άμυνας.

Η δεύτερη άσκηση αφορούσε μέσους και επιθετικούς. Σανκαρέ, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καμπετσής, Καρλίτος, Αθανασακόπουλος, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Σαβιέρ, Μακέντα, χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες. Εκεί ο στόχος ήταν με λίγες πάσες και γρήγορες εναλλαγές της μπάλας να υπάρξει διάσπαση της αντίπαλης άμυνας και φυσικά γκολ. Ο Γιοβάνοβιτς έδινε συνεχώς οδηγίες και ζητούσε μυαλό και ανάγνωση της κάθε κατάστασης.

Από κει και πέρα, στο τέλος της προπόνησης έμειναν ορισμένοι για εκτελέσεις φάουλ. Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Μακέντα, Μπουζούκης, Ενγκμπακοτό, Αϊτόρ, Αγιούμπ, Χατζηθεοδωρίδης. Πιο εύστοχος ήταν ο Ιταλός φορ που σκόραρε με δύο πολύ όμορφες επαφές της μπάλας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα